Кілька запитань до Януковича.

13 жовтня 2011, 19:58
Власник сторінки
юрист
0
485

Прочитав вирок по Тимошенко і відразу постало кілька незручних питань до нашої влади в особі нашого Президента України Віктора Януковича, який є гарантом дотримання конституційних прав і свобод на території України.

Якщо угоди, які уклала Тимошенко, невигідні Україні і внаслідок їх укладення було завдано збитки Україні, то чому до цього часу не поданий позов в Міжнародний комерційний арбітраж про визнання угод недійсними?

Якщо внаслідок укладення невигідних та протиправних угод зросла ціна газу з 19 січня 2009 року виходячи з суми 450 доларів США ( повинно було бути 235 доларів), то внаслідок підняття ціни на газ відповідно зросла вартість газу для підприємств, установ, організацій та населення України. Якщо угоди незаконні, то виходить і підняття ціни на газ є незаконним? Аналогічно незаконним є підняття ціни на інші енергоносії в Україні, а звідси квартплата, теплопостачання, гаряча вода і т.д. А це постанови Уряду, виконкомів місцевих рад, НКРЕ, які також за логікою можна визнавати недійсними. Чи не так?

Якщо угоди є незаконними, всі рішення, які були прийняті в Україні є незаконними, то відповідно це тягне визнання їх недійсними і відповідно тягне подання позовів населенням, підприємствами, організаціями та установами до своїх постачальників про відшкодування завданих збитків або про зарахування вартості сплачених коштів в рахунок наступних платежів( майже 50 % сплачених коштів з 19 січня 2009 року і по сьогодні). Рахуємо. Уявляємо собі масштаби цієї судової війни в межах всієї країни?

То чому Нафтогаз не подає позову в Міжнародний комерційний арбітраж та не скасує ці протизаконні угоди? А може Нафтогаз спонукати до цього? А може про це спитати нашого Президента України? А може спитати Азарова? А може їх всіх спитати? Я свої витрати порахував за цей період. Мені держава винна приблизно тисяч 5 гривень внаслідок цих угод. А якщо вся Україна порахує, що буде? А Нафтогаз нехай тоді стягує збитки по рішенням судів в порядку регресу з пані Тимошенко. Років 10 000 буде потрібно, щоб це зробити.

І ще питання. Якщо йти за логікою прокуратури, нашої влади, Нафтогаза, та Кірєєва, то угоди, які укладав Кравчук є також незаконними. Про ядерну зброю. Про Чорноморський флот та інші угоди, яких він наукладав тоді. Впевнений, що таких угод і Кучма також наукладав в свій час. А Янукович скільки їх вже уклав. Пригадаємо тільки Чорноморські угоди по флоту, чого вони варті? А уявіть собі, якщо показники ціни газу, які закладені в бюджет на наступни рік Янукович не виконає і провалить перемовини і підпише угоди по більшій ціні? Що тоді буде? Тоді Януковича та інших до пана Кірєєва на прийом? Чи не так? Справи ж аналогічні майже.

Забув згадати Горбачова, його також варто притягнути за розвал Радянського Союзу. Збитки порахували?...

ПеЕс: цікаво, чому опозиція не задає цих питань, це ж серйозна зброя?... Чи брак ідей?...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.