Він убив Європу

21 жовтня 2011, 23:25
Власник сторінки
Депутат Тернопільської облради
0
781
Він убив Європу

ПОЛКОВНИКУ, ті хто йдуть на смерть, вітають тебе!

Помер останній романтик... Він помер не в бункері, він помер не убитий кулею в комфортній країні із басейнами... Він помер на своїй землі із зброєю в руках.  Помер захищаючи свої ідеал і свою землю.  Вони  говорять, що він помер із золотим пістолетом у руках.  Нехай говорять. Вони  говорять, що пістолет,  з яким він помер, був оздоблений 100, 1000 каратними діамантами. Нехай говорять.  Але він же помер із пістолетом в руках, захищаючи свою землю.

Гітлер помер у бункері. Садам помер у бункері, забутий його народом.  Він помер  не у своєму шатрі, навіть якщо він  у ньому ніколи не жив. Він помер із зброєю в руках.

У нього були мільярди нафтових доларів. Але він не помер на купі зелених купюр, із кулею  у спину.  Він помер із пістолетом у руці.

Герої помирають із зброєю в руках. Він помер, як герой. Як справжній герой він не пішов сам, він забрав із собою своїх ворогів.

Він знищив Європу.  Європу, не просвітителів Гете, Вольтера, Дідро й  інших. Він знищив Європу Саркозі-Берлузконі-Меркель. Європу, що погрузла в похоті, корупції й самозакоханості.

Це була їхня остання війна. Остання безглузда війна. Режисери фільму  "Хвіст махає собакою" мовчать. У фільмі пролилася голлівудська кров. В Лівії  - кров тисячі людей. А кров людська не водиця.

Вони воювали у Лівії  рік! З їхнім супермодними літкам, суперкрутими бомбам, суперспецназом. В маленькій Лівії воювали рік проти однієї людини із золотим пістолетом. НЕ ВІРЮ.

Своєю відвертою брехнею вони поховали Європу. Європу, із повагою до вибору людей.  Європу, яка несла світло. Європу, яка не вбивала.

Прощавай полковнику! Прощай Муаммаре! Прощай і вибач!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Европа,Ливия,Каддафи,герой,смертники,Полковник
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.