Спасіба галицькому народу за Тягнибока і Свободу!

24 жовтня 2011, 11:01
Власник сторінки
0
892
Спасіба галицькому народу за Тягнибока і  Свободу!

Боїнг 747 робить коло й приземляється в гостинні обійми аеропорту міста Тернопіль. На аеропорту великими літерами вивіска: Вас вітає Тернопільщина – територія, вільна від корупції.

Боїнг 747 робить коло й приземляється в гостинні обійми аеропорту міста Тернопіль.

На аеропорту великими літерами вивіска: Вас вітає Тернопільщина – територія, вільна від корупції. Зразу кидається в очі ідеальний стан доріг й велика кількість людей похилого віку на новеньких автівках.      Відчувається –  потрапив у Франкфурт-на-Майні.

У діловому   центрі міста височіє його гордість – будівля Аграрної біржі.  У ній завдяки стипендії імені Тернопільської обласної ради проходить практику талановита сільська молодь.

Кому завдячують щасливі тернополяни, до яких прилітають за досвідом сінгапурці, гонгконгці й плачуть від заздрощів мешканці Монако?

Відповідь проста  - в області виконана програма ВО "Свободи" . Майже три роки тому несказанно Тернопільщині  пощастило – в обласній раді більшість отримала саме ця політична сила на чолі з Олегом Тягнибоком.

Завдяки цій команді  професіоналів Тернопільщина перетворюється на  галицького тигра, що локомотивом тягне за собою Україну,  й не побоюся цього слова, Європу.

Приходу  економічного чуда з нетерпінням  чекають й мешканці Львівщини й Івано-Франківщина . Цим регіонам пощастило менше – "Свобода" там здобула більшість лише рік тому.

Це не утопія Томаса Мора й не казки діда Панаса. Це програма ВО "Свобода", яка два роки тому отримала більшість в Тернопільській  області.

Далі -  просто витяги з програми:

-        Скасувати ухвалені з порушенням законодавства та регламенту корупційні рішення ради.

-         Покласти край рейдерським атакам, земельним та майновим аферам

-        Заснувати обласну біржу аґрарної продукції та сировини. Створити обласний сільськогосподарський гуртовий ринок.

-        Зберегти у комунальній власності та відновити роботу Тернопільського летовища.

-        Створити енергокомплекс на базі Малашівського сміттєзаводу

-        Покращення якості життя

-        Заснувати іменні стипендії обласної ради для сприяння сільській обдарованій молоді у доступі до якісної освіти.

Програми ВО"Свободи" до Львівської та Івано-Франківської облради дуже схожі, але ж часу було ще дійсно мало. Чекати залишилось рік – СВЯТО НАБЛИЖАЄТЬСЯ...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.