Що робив Коротич сьогодні на Першому Національному?

24 жовтня 2011, 19:57
Власник сторінки
юрист
0
618

Моя старша донька вирішила сьогодні пограти в ігри на компі, тому я був вимушений піти та увімкнути зомбоящик. Перемкнув з каналів 50, доки не знайшов наш Перший Національний, який дивлюсь дуже рі

 рідко. І яке ж було моє здивування, коли я побачив там Коротича, нашого відомого поета Коротича. Йой! Коротич! А напроти сидів двічі несудимий. Як могло таке статись?

А могло?


Як брехав Янукович досить віртуозно, досить приземлено, досить прозаїчно… Ну який же брехун!

І ВВП у нього. І податки. І бюджет якогось біса зростає. 100 мільярдів у нього в наступному році буде. А 70 мільярдів гривень невиконаних рішень? То, хто виконає 70 мільярдів по рішенням судів?

Мене вразила не брехня, не той факт, що картинка рвалася 150 разів( це означає, що передачу писали в запису 152-а рази), а те, що наша інтелігенція сиділа за столом з двічі несудимим. Яке ж розчарування. Віталій Коротич…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.