Декілька слів про лузеріанство....

25 жовтня 2011, 15:28
Власник сторінки
0
1016

Ну, ну.....або анотація однієї книжки.

Тут багато розвелося любителів (далеких, дуже далеких та зовсім недалеких) побазікати про те, які ми, українці не такі... Ну треба ж цим людям якось компенсувати власні  комплекси неповноцінності, без цього ніяк - втрачається душевна рівновага у убогих. Однак, я не про це хочу написати.

Сьогодні прочитала на УП анонс однієї книжки, яку б хотіла мати в своїй бібліотеці.  Стаття називається : "В Україні було два голодомори - радянський і нацистський", автор   Тимоті Снайдер - професор історії Єльського університету США, доктор (захищався в Оксфорді), автор кількох книжок, найвідомішою з яких є "Криваві землі: Європа між Гітлером і Сталіним".
Саме про останню книгу і йдеться мова.

Прочитавши статтю, я вкотре замислилася про те, якою колосальною життєвою силою має володіти народ, щоб пережити  тільки події 20 сторіччя. Пережити, зберегти свою мову і культуру, відновити генофонд, побудувати в край несприятливих умовах державу.... 

Хочеться подякувати нашим предкам за ту любов до життя та силу духу, яка дозволила жити мені, моїм дітям та мільйонам інших  українців. А гарне життя для себе ми збудуємо, в цьому я впевнена!

А для тих, які тут патякають про лузеріанство у мене є чудова приказка: "Собака гавкає, паравоз іде....."
П.С. Якщо хто знає, де можна купити цю книгу - дайте наводку, буду вдячна.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.