В керівництва УТ-1 «зірвало» дах

27 жовтня 2011, 16:18
Власник сторінки
0
975
В  керівництва УТ-1 «зірвало» дах

Гоп-стоп смотри ж не обломай перо Об это каменное сердце суки подколодной. Перший Національний (УТ-1 ) запрошує на кастинг проекту "Душа співає".

Гоп-стоп смотри ж не обломай перо
Об это каменное сердце суки подколодной.
Перший Національний  (УТ-1 ) запрошує на кастинг проекту "Душа співає".

Як радісно повідомляє сайт каналу, «достатньо заповнити анкету на сайті Першого Національного, прийти на кастинг і заспівати щось у жанрі шансон». Серед членів журі - Гарік Кричевський, продюсер радіо "Шансон й інші «вдатні персон».

Це стало  апофізом маразму діяльності керівництва УТ-1.  Додуматися -   провести  на Державному телеканалі конкурсу шансону, який в Україні асоціюється виключно з бандитським блатняком.

В статуті телеканалу УТ-1 зазначається, що головною метою діяльності НТКУ є розроблення і реалізація програмної політики, що відповідає національним інтересам України, а творчий колектив має «роз’яснювати рішення органів державної влади та органів місцевого самоврядування для забезпечення формування громадянами власної думки

Шансон, як бандитьсяка музика, сьогодні ілюструє діючу владу в Україні.  Але влада  -  не весь народ. Хай  слухають у своїх  мижигірях.  

На моє переконання, стимулом до такого «креативну» керівництву УТ-1 стало лише одне – прогнутися перед минулими  «заслугами»теперішнього президента України.

З моєї ініціативи Тернопільська обласна рада на найближчому засіданні буде вимагати звільнення голови Національної телекомпанії України Єгора Бенкендорфа та першого заступника голови НТКУ Валіда Арфуша .

Також я звернувся до депутатів Верховної Ради внести на розгляд парламенту вимогу про звільнення керівництва НТКУ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.