осЄнь

28 жовтня 2011, 18:26
Власник сторінки
безробітній студент
0
658

(не завтикайте перевести годинники!)

- «мальборо медіум», будь ласка!
Червоні. Думав, менше палитиму, колись паморочилося від срібного «елему»… Тепер, навіть, не вставляє зранку на голодний шлунок… Осінь. Дихаю паром і дивлюся в далеке чорне небо… Темно. Я хочу прокидатися о шостій, щоб нормально попалити з чаєм, постояти під гарячим душем й поснідати… Встигаю тільки прийняти душ… Спізнююся. В «плейлисті» те ж саме… Тягне на Земфіру й ДДТ… Скинути б, та нема коли… Не знаходжу часу, між спанням, втиканням, сидінням в інтернеті та матюками… Зайнятий. Я вкотре не розумію чи висипаюся, чи ні… Голодний, чи ситий… Хочу додому, чи в падло… Холодно, чи нормально… Цікаво це мені, чи лажа… Потрібно, чи нахєр треба… Хочу, чи байдуже… Одні знаки питання. Хуй з ними, у мене немає часу: сплю, втикаю, сиджу в інтернеті, матюкаюся… Повторююсь.
Залипший в душ, невипитий чай, холодно палити, метро до університету, кава й на пари, метро до гуртожитку, сон або їжа, навчання… в інтернеті, сон з навушниками… Мені 20ть. Жесть? Та ти на своє життя подивися, чмо!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: интернет,Чай,сигареты,Земфира,осень,небо,университет,ДДТ,інтернет,цигарки,Університет,ранок,осінь,утро
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.