Масовка, на вихід!

29 жовтня 2011, 10:51
Власник сторінки
0
683
Масовка, на вихід!

"Вона - це Україна!". "Україна проти Януковича!". То, ...хто проти кого?!

Розмах акції "Україна проти Януковича!" вражає. Виборні намети "Фронту змін" повиростали повсюдно немов гриби. Самотність тих наметів та млявість сприйняття їх перехожими впадає в око. Тим часом вибори ще навіть не на обрії! Коштує же все це задоволення!... Цікаво: якщо "Фронт змін" розтринькає усі свої фінанси на цю акцію, то на які "кредити від МВФ" він розраховує діяти майбутньому? Чи може, вже сьогодні "його творчість" хтось і фінансує?!

Розповсюджувачі-"фронтовики" з наметів, розповідають, що мета їхньої акції суто інформаційна - надати діючій владі письмові свідчення (листівки з підписами громадян) про глибоке невдоволення загалом тією владою. Проте, домінуюча у "роздруківках" істерія та агітація за негайне усунення влади, ніяк те не вказують!

То, чи щири "фронтовики" у своїй акції? Чи може за скромними "інформативністю" та саморекламою, насправді, ховається прагнення підбурити громадян до насильницьких дій проти влади? Питання майже риторичне! Відповіддю на нього є вже сама назва: "Україна проти Януковича!"

Відгадайте: Хто з наших політиків конче зацікавлений у негайному усунені В. Януковича? Хто мріє посісти на Президентство, попередньо звільнившись з під варти? Нарешті: хто привласнив собі ім'я "Україна"? Хто? Не може бути ‼
Як і не може бути, щоб Арсеній Яценюк "здав у оренду" конкурентці власну політичну структуру - та ще й під сумнівну акцію ‼ Проте, вимальовується, що це саме так! Підтвердженням є й нещодавній заклик Арс. Яценюка бойкотувати вибори, якщо в них не братиме участь Ю. Тимошенко! (Політик, який проводить активну агіткампанію - одночасно закликає до бойкоту!) Ну, й, непрямий доказом подібної оборудки є те, що акція "Україна проти Януковича!" - прямий нащадок провального "Дня гніву!".

То, чи не за домовленістю про поділ посад між "солодкою парочкою" - у разі успіху нового Майдану - проводиться так звана "інформаційна кампанія"? Чому ж "ні"?! Хіба здавну не відомо: куриці - просо, простим людям - хліб насущний, а бюрократам - посаду!
Тож: "Масовка, на вихід!".

Як і будь-яку іншу справу, політику мають "робити" фахівці. Та у тій царині, окрім суб'єктивних факторів, більш значущими є фактори об'єктивні. Сучасний світ потерпає від численних економічних та політичних негараздів. Повсюдно - зовнішні та внутрішні чинники обмежують можливості будь-якої самої конструктивної влади. В Україні - зокрема. То чи можемо ми сподіватись, що якось вранці на президентському гвинтокрилі будь-якого партійного забарвлення, до нас прилетить "чарівник", та раз і назавжди усуне всі проблеми?
Не будьмо наївними! 


 


 


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Яценюк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.