Продається байдужість - недорого

02 листопада 2011, 20:33
Власник сторінки
0
701
Продається байдужість - недорого

У кожної людини буває така мить, коли, навіть на долю секунди, але вона відчуває себе самотньою і хто ж знав, що ця мить і відображає усе її життя.

Наші будні  настільки одноманітні, що здається ми творимо свою історію по давно написанному плану. У сім'ї, з друзями, з коханими людьми і навіть йдучи по багатій на перехожих вулиці, самотність наповняє нашу душу, тому що за веселим сміхом, добрими очима ховається людська байдужість.

Байдужість, так як і люди, поділяється на дві категорії: байдужість владних органів до простих людей і один одного та байдужість людей до збайдужілої влади. Це нерозривне коло тане за собою цілу низку негативних факторів. Саме завдяки цій байдужості від смерті нас розділяє лише одих хибний крок. Адже підприємців не цікавить якість продуктів харчування, а вона, давно вже не таємниця, жахлива. Також ми ознайомлені з тим, як продавці майстерно приховують недоліки непридатних до вживання і навіть смертельно небезпечних продуктів харчування і без жодного докору сумління продають їх нам. Та не менше мене дивує як людина може вилікуватися від недуги, якщо замість медичних препаратів вона може придбати простий камінець, крейду або шматок металу. Це все зайвий раз підтверджує, що людська байдужість набирає величезного розмаху.

Навіть у простому спілкуванні пронизуються нитки злісної байдужості.

Невже владній верхівці потрібні ще якісь докази щоб вони нарешті зрозуміли, що на прожитковий мінімум прожити не можливо, що навчання і лікування безкоштовне тільки в мріях. І зовсім не потрібно поліпшувати нам життя підвищуючи пенсії і заробітні плати. Мабуть простіше було б знизити ціни бо вони ростуть швидше чим скупі добавки.

Я не вважаю за помилку зайвий раз повторювати уже відомі речі. Потрібно постійно нагадувати про себе щоб не бути забутими. Це все є великою проблемою яку потрібно вирішувати, а не загривати очі, як це зазвичай робиться.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.