Якщо не ти,то хто?Без знання української до міліції не прийматимуть

03 листопада 2011, 21:13
Власник сторінки
0
492
Якщо не ти,то хто?Без знання української до міліції не прийматимуть

Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ! Пощезнуть всі перевертні й приблуди, І орди завойовників-заброд! (с)В. Симоненко

Новини України. 3 листопада. Верховна Рада України сьогодні прийняла законопроект про внесення змін до закону «Про міліцію», які передбачають ряд нових вимог до осіб, які претендують на роботу в міліції

Нові правила прийому на міліцейську службу:

Відповідно до закону на службу в міліцію тепер приймаються на контрактній основі громадяни, які досягли 18-річного віку, які мають повну загальну середню освіту, володіють державною мовою і здатні за своїми особистими, діловими і моральними якостями, фізичною підготовкою і станом здоров'я виконувати покладені на міліцію завдання.

При прийнятті на службу в міліцію може бути встановлений випробувальний термін до одного року.

Закон забороняє приймати на службу в міліцію призовників, за винятком осіб, які приймаються на навчання до вищих навчальних закладів МВС.

Співробітники міліції складають присягу на державну мову, текст якої затверджується Кабміном.

На службу в міліції не може бути прийнята людина, засуджена за злочин і щодо якої набрав чинності вирок, або щодо якої було винесено рішення про закриття кримінальної справи за нереабілітуючими обставинами.

За законопроект про внесення змін до закону «Про міліцію» проголосували 266 депутатів з 384 зареєстрованих в залі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.