Консеквенціалізм епохи іморалістів

04 листопада 2011, 11:12
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
554
Консеквенціалізм  епохи  іморалістів

Вовки будують церкви та прищеплюють вівцям моральні принципи. Звичайна вівця і сама знає що можна, а чого ні, але вовки створюють з добропорядності культ, щоб користуватися ним, як іклами …Іржи Гро

З захопленням! вивчив черговий «зоно»проект  під назвою «Про захист суспільної моралі» та знайшов там масу «цікавих», а точніше антидемократичних ( є ще такий термін) норм.

Вперше в історії  України з’явиться закон , який покликаний боротися з засиллям пропаганди  національної  та релігійної ворожнечі, агресивного націоналізму, насильства та жорстокості,  ксенофобії,   українофобії, антисемітизму, а саме головне порнографії.  Вражають і масштаби боротьби – теле- радіо-кіно простір, шоу-бізнес, друковані  засоби масової інформації.

Вже давно треба припинити трансляції маніфестації  незадоволених чорнобильців та афганців біля Верховної Ради України , страшні кримінальні історії про батьків – дітовбивць та ґвалтівників вісімдесятирічних бабусь.  

Ну і неодмінно треба зборонити виступи мегаеротичної групи « FEMEN» 

А ще треба заборонити давати в засобах массової  інформації та в інтернет-виданнях іморальну інформацію про доходи олігархів , депутатів та високоставлених чиновників, а особливо їхні нерухомі надбання. І лише тоді суспільна мораль стане білою та пухнастою.

І нарешті, хто є верховним прокуратором суспільної моралі України ?

Це - Національна комісія України з питань захисту суспільної моралі - єдиний держаний орган уповноважений проводити експертизу «з метою встановлення відповідності досліджуваної продукції і видовищних заходів чинному законодавству у сфері захисту суспільної моралі».

Отакий виходить консеквенціалізм – мета виправдовує засіб.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: цензура,мораль,преса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.