Влада знову "мочиться мимо унитаза"

08 листопада 2011, 08:31
Власник сторінки
0
577
Влада знову  мочиться мимо унитаза

Коли немає реформ, коли немає змін - залишається одне – «шаріковщина». Залишається одне - «мы их душули, душили…». Пропал подъезд…

 А что означает эта ваша «разруха»? Старуха с клюкой? Ведьма, которая вышибла все стёкла, потушила все лампы? Да её вовсе не существует, доктор. Что вы подразумеваете под этим словом, а? А это вот что: когда я, вместо того, чтобы оперировать каждый вечер, начну в квартире петь хором, у меня настанет разруха. Если я, входя в уборную, начну, извините за выражение, мочиться мимо унитаза и то же самое будут делать Зина и Дарья Петровна, в уборной у меня начнется разруха. Следовательно, разруха не в клозетах, а в головах! 

 Як на мене, ці слова професора Преображенського,   якнайкраще ілюструють владну вертикаль Януковича.  

 Вчора остаточно рухнув міф про команду ефективних менеджерів та професіоналів, який так довго культивувала команда політтехнологів Януковича. 

 Король виявився дійсно голий. Не відбулося таке  очікуване очищення авгієвих конюшень.  Відбулася чергова рокіровка в «регіональному» болоті.

   Чи повірить хтось, що призначення Могильова керівником Криму дозволить провести на півострові так очікуванні зміни, про які не перестають мріяти мільйони туристів і мешканців?

  Чи повірить хтось у те, що новий керівник МВС проведе реформи? Що міліція стане захищати своїх громадян, які в врешті-решт  платять їй зарплатню? Чи вірить хтось  у те, що в міліцейських застінках припинять вбивати українських громадян?

 Чи може ще є такі романтики, які увірують у те, що податкова буде дійсно збирати податки, а не душити малий бізнес і кришувати провладних олігархів.

 Коли немає реформ, коли немає змін -  залишається одне – «шаріковщина». Залишається одне  -  «мы их душули, душили…»

 Пропал подъезд

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.