Референдум щирості і натхнення

09 листопада 2011, 11:48
Власник сторінки
0
678

Ініціатива

Пропоную ініціативу - відзначити 20 річницю, дійсно історичної події, проведення Всеукраїнського референдуму на підтвердження Акту проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року, організацією референдуму щирості і натхнення.

Особливість цього референдуму - не просто вибір відповіді на визначені заздалегідь питання, а можливість стисло сформулювати власне відношення до процесів, які відбувалися впродовж 20 років незалежності та поділитися своїми ідеями щодо перспектив України.

Запропоную і три бюлетені для референдуму:

    "20 найкращих слів" - з любов'ю про Україну.

     "20 найактуальніших запитань до української еліти" - з надією на розуміння та щиру відповідь.

     "20 найефективніших пропозицій що робити" - з натхненням та вірою в Україну.

Порядок проведення референдуму досить простий і водночас ефективний:

- у навчальних закладах, підприємствах чи офісах компаній створюються оргкомітети, які візьмуть на себе організацію проведення референдуму та підведення його підсумків;
- найцікавіші, на думку членів оргкомітетів, тексти кожного з трьох варіантів бюлетенів надсилаються до координаційної ради референдуму, яка створюється із представників оргкомітетів і громадських активістів;
- кординаційна рада відбирає найкращі із запропонованих ідей, думок і пропозицій та розміщує їх у провідних ЗМІ.

20 річницю Всеукраїнського референдуму ми можемо зустріти як звичайний день, або ж скористаємося нагодою для того, щоб ще раз почути одне одного і спільно сформувати відповіді на питання, яку країну ми прагнемо будувати.

Звертаюсь до ініціативних студентів, працівників підприємст та компаній - проведемо разом референдум щирості і натхнення.
  

 
 

 


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.