В Бердичеві під час отримання хабаря спіймали Голову райдержадміністрації

10 листопада 2011, 09:59
Власник сторінки
Журналіст
0
992
В Бердичеві під час отримання хабаря спіймали Голову райдержадміністрації

В Бердичеві була проведена спільна операція СБУ та УВС щодо посадових осіб адміністрації.

Вчора пообіді біля приміщення Бердичівської райдержадміністрації вишикувалось більше десятка чорних джипів та інших недешевих авто. Звичним відвідувачам установи не вистачало місця припаркуватись.  Так розпочалась спільна операція СБУ та УВС щодо посадових осіб адміністрації.

Більше сорока співробітників силових структур заблокували в кабінетах працівників РДА, а в деяких одразу вилучили мобільні телефони. Потім районні чиновники стали свідками, як в автомобілі, яким приїхав голова райдержадміністрації (до речі не в своєму) силовики почали перераховувати пачки з грошима. В кабінеті земельного відділу, у верхньому одязі в. о. начальника, вилучили 2,5 тисячі доларів.

В підсумку, затримали голову РДА, в. о. начальника відділу держкомзему. Згодом затримали керівника одного з сільгосппідприємств бердичівського району, тому що голова РДА сказав, що семе в неї позичив гроші на будівництво доїльного залу молочної ферми власного господарства.

На ранок четверга, на сайті «Дзеркало Полісся» з’явилась неофіційна інформації  про подію, а близько одинадцятої години офіційна інформація на сайті міністерства внутрішніх справ.

В районній адміністрації відмовляються коментувати події, але в офіційну версію подій мало хто вірить. Люди, які займаються в районі ріелтерськими та землевпорядними послугами говорять, що земля біля Бердичева не коштує таких грошей і більше схиляються до версії про «підставу» очільника району, і навіть пов’язують вчорашні події з майбутніми виборами до парламенту та розподілом виборчих округів.

Олександр Доманський http://www.rio-berdychiv.info/index.php/news/politika/2282-2011-11-10-09-19-15.html

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.