Ірма Крат: Литвин - зрадник!

10 листопада 2011, 21:17
Власник сторінки
юрист
0
726

Ірма Крат, - голова Гадяцької районної партійної організації Народної Партії вчора 8 листопада вийшла з партії Литвина, причому вийшла гучно грюкнувши дверима.

Її відео звернення в облетіло Інтернет, в якому вона зробила свою заяву про вихід з партії та окреслила основні мотиви таких дій.

http://www.youtube.com/watch?v=fJaH3n-EqV0&feature=feedu

УВО-Новини після спілкування з пані Ірмою надають більш детальну інформацію про події, які стали причиною цієї події.

8 листопада 2011 року відбулась політрада Полтавської регіональної організації «Народної партії» на якій було розпочато обговорення, щодо об’єднання «Народної партії» із партією «Регіонів». На засідання партії прибули майже усі голови районних організацій «Народної Партії» Полтавської області. Категорично виступила проти такого об’єднання голова Гадяцької районної організації «Народної партії» Ірма Крат. Як вона публічно заявила - «Через партійну зраду В. Литвина» вона не має більше бажання залишатися у партії. – Особисто мені Володимир Литвин не раз говорив, що задушить у обіймах, будь-кого, хто образить його члена партії. Натомість, обійнявши усіх нас помітно та безсовісно додушує власну партію» - підкреслила Ірма Миколаївна. Також вона додала, що повернеться до партії лише при умові, якщо В. Литвин публічно заявить, що він не підтримує останні вчинки Президента, та піде на вибори окремо.

Заяву про звільнення Ірми Крат голова Полтавської регіональної організації «НП» поставив на голосування, але представники районних організацій – не підтримали її, попрохавши виступаючу, ще трішки подумати, та дочекатися повної версії об’єднання. Натомість, Ірма Крат впевнена у тому, що партії об’єднаються, тому заяву забирати не збирається.

Нагадуємо, Ірма Крат з 2005 року не офіційно представляла «Народну Партію» у Лохвицькому районі (формувала списки та підтримувала власним виданням). Дякуючи їй, до складу районної ради увійшло 7 депутатів, та 3 депутати до міської ради. У 2010 році Ірма Крат офіційно увійшла до «НП» та за місяць очолила посаду голови Гадяцької районної організації . Того ж року за рішенням партійної конференції Ірму Крат було висунуто на посаду Гадяцького міського голови, де, із семи кандидатів, молодий політик здобула друге місце з відривом в 16 голосів.

Заява мала наступний зміст:

Заява

Шановний Володимире Михайловичу, офіційно заявляю Вам про те, що приєднання нашої «Народної партії» до « Партії Регіонів» - э абсолютною зрадою. Ми йшли на вибори із гаслом «Землю і душу не продають», та виявилося, що саме Ви, не лише «продали» свою позицію щодо землі, а й принесли в жертву нашу партію бандитському угрупуванню. Я, як голова Гадяцької районної організації «Народної партії» офіційно заявляю, що наша районна організація «Народної партії», ще раз наголошую – офіційно! - проти вашої ідеї злитися в одну, могутню, правлячу партію, що згодом, більш-потужно, буде воювати проти нашого народу. Кажу вам відверто, це не наше гасло! На наш погляд, ви не маєте ніякого, ні морального, ні юридичного права самостійно приймати рішення щодо об’єднання. Ці переговори не повинні проходити лише на рівні голів обласних організацій.

Ми вже давно зрозуміли пріоритети партії Регіонів - це «покращення їхнього життя вже сьогодні, а нашого знову буде завтра». Тому, будемо вважати, усіх, хто підтримає вашу пропозицію про об’єднання цих двох політичних сил – зрадою українському народу! Також, ми абсолютно проти арешту Юлії Тимошенко, і нам не подобається те, що в цій темі ви прикидається глухонімим.

Слідуючи із цього, прошу прийняти мою заяву про звільнення із партії, бо я дуже дорожу своєю фамілію і не бажаю переповнювати ваші ряди зрадників.



З повагою, голова Гадяцької районної організації Народної партії Ірма Крат

УВО-Новини також надають можливість ознайомитись з фотокопією заяви, щоб не було сумніву в реальності подій.



http://img.uvo.cv.ua/v.php?id=fb5d2a262e93b59c6f6876a1a28cff35

Чи стане вчинок пані Ірми прикладом для наслідування іншими партійними організаціями народної партії Литвина та Сильної України Тігіпка ми не знаємо, але сподіваємось, що дійсно чесні, віддані та порядні люди, для яких майбутнє України – не пусті слова, вчинять аналогічно і зрадники лишаться наодинці зі своїми продажними душами…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.