Паркан — привид

16 листопада 2011, 09:01
Власник сторінки
0
435

Як відомо, ще після перших протестів афганців під Верховною Радою, головний законодавчий орган країни за одну ніч оточили парканом.

Як відомо, ще після перших протестів афганців під Верховною Радою, головний законодавчий орган країни за одну ніч оточили парканом. Всі протестувальники, що після цього пікетували Раду, вважали своїм обовязком завалити хоча б секцію того паркану. А тим часом, залишалося загадкою, звідки та за чиєю вказівкою той паркан взявся.

3 листопада я звернувся до компетентних органів з депутатським запитом «Щодо незаконного відновлення незаконно збудованої огорожі навколо центральної будівлі Верховної Ради України законно знесеної громадянами України, що діяли в умовах крайньої необхідності».

Запит був відправлений Голові Верховної Ради України В.М. Литвину, Прем'єр-міністру України М.Я. Азарову, Голові Київської міської державної адміністрації О.П. Попову, Генеральному прокурору України В.П. Пшонці, Голові Служби безпеки України В.І. Хорошковському, тодішньому Міністру внутрішніх справ України Могильову А.В.

У своєму запиті я посилався на відповідь першого заступника голови КМДА О.Мазурчака на попередній запит (07.10.2011р. №11/10-293, «Щодо встановлення невідомими зловмисниками незаконної тимчасової малої архітектурної форми - огорожі навколо Верховної Ради України»), згідно якої Київська міська державна адміністрація погоджень на виконання робіт по встановленню огорожі навколо будівлі Верховної Ради України не надавала».

Відповіді Печерської райдержадміністрації, Мін'юсту та МВС були аналогічними: “не маємо інформації про замовників та виконавців робіт з влаштування огорожі навколо будівлі Верховної Ради України.”

Мін'юст та МВС одностайно відхрестилися від повноважень щодо вирішення подібних питань.

В підсумку ми бачимо абсурдну, мало не ідіотську картину сьогодення.

Хтось, колись і якось відновлює постраждавший від народного гніву паркан. Відбувається це магічне дійство посеред Києва в місці, котре перебуває під постійним наглядом і охороною. Разом з тим, київська влада такого дозволу не давала, Мін’юст та МВС вважає це поза своєю юрисдикцією!

Одним словом, таємниця паркану залишається нерозгаданою.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.