Funeral Song для України

21 листопада 2011, 01:05
Власник сторінки
Політичний оглядач. Активіст громадських рухів.
0
507
Funeral Song для України

Впроваджений закон України " Про вибори народних депутатів", який ВРУ прийняла конституційною більшістю (366 голосів із 450), остаточно "законсервував" стару владу України. Невже немає виходу?

Новий закон України, який прийняла ВР України, остаточно поховав ілюзії щодо розділення " опозиція - влада". І БЮТ, і НУ-НС, показали, що співпраця з владою - це реальність. Мене не дивують такі речі...
Але наприклад, такі люди як Князевич ( член партії Фронт Змін) таки протянув антиукраїнський закон (де тепер депутата відкликати нереально, а лише обставини, що закріплені в Конституції України, можуть зіштовхнути його з крісла нардепа). Дивно, та корабель "спасіння" потонув саме 17 листопада під час голосування.
Тепер стає очевидним, що КОД( Комітет з опору диктатурі)  - лише фікція. В цьому переконуватись тепер не варто. Лідер ВО "Свобода" заявив, що питання про вихід з КОДу - ще не ясне... Але й так зрозуміло, що на співпрацю вони не підуть після такого закону.
Разом з тим, що виборчий бар*єр тепер складає 5%, то за останніми опитуваннями в парламент проходять 4 партії - Партія Регіонів, ВО Батьківщина, Фронт Змін та ВО Свобода. Але якщо перші троє мають більше 5 відсотків( 14, 72 %, 12,33%, 7,95% відповідно), то свободівці коливаються коло виборчого бар*єру( між 4, 02 до 5, 17%). А це означає одне - кількість прихильників націоналістів невпинно зростатиме.( Навіть якщо партія не пройде до парламенту через списки, то вона пройде як депутатська група, яка сформувалсь через виграні мажоритарні округи)
Новий закон викидає КПУ поза перегонами  - вони набирають лише 3,27%. Але шляхом фальсифікації ПР та БЮТ( адже тепер не залишається сумніву, що "влада" разом згуртується) допоможуть протянути комуністів до Верховної Ради, забираючи голоси, наприклад, тієї ж ВО Свободи.
Так тому виникає питання - за кого голосувати? Всі інші партії - політичнозбанкрутілі.
ВО "Свобода" - задасте мені питання ? Думаю, що так. Але далеко не всім ідеологія, несення політичної(!) відповідальності та безкомпромісність, чітке артикулювання всіх проблем винятково через українську площину мислення,  підходять. Бо саме ці гасла та думки виносять націоналістичні сили до влади.

P.S. Раджу перечитати Закон України " Про вибори народних депутатів"... Хотя після такого "народним" наших парламентарів важкувато назвати.
Тому раджу, дорогі мої українці, вибирати правильно! Просто залишаю для Вас питання - а коли жилось нам краще? Може, вже досить слухати це все? І остаточно все вирішити, викинувши цю кримінально-олігархічну орду з  Печерських пагорбів Києва ?!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.