Терорист

21 листопада 2011, 15:52
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
503

в анкеті бракує питання щодо причетності клієнтів до терористичних організацій на кшталт «Хезбола», «Ісламський Джихад» , «Ірландська Республіканська Армія» чи «ЕТА».

Одному моєму знайомому бізнесмену прийшов лист з поважного українського банка  з проханням надати інформацію необхідну для «ідентифікації» клієнта …

З великим подивом він дізнався про те , що банківську установу цікавить не лише його  фінансовий стан та власність, а й розвернута інформація про його  зв’язки з політично відомими особами!  Фінансових геніїв цікавить буквально все про цих осіб : прізвище , ім’я, по-батькові, статус ( приблизний перелік : глава держави, глава уряду, міністр, член парламенту, посол тощо ), родинний зв’язок тощо.

Насправді, 64 стаття Закону України «Про банки та банківську діяльність» та стаття 9 Закону «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинних шляхом, або фінансування тероризму», на які посилається ця фінансова установа, не дають право жодній фінансовій установі отримувати чи вимагати інформації у клієнтів стосовно родинних або інших (ділових) зв’язків з політично відомими особами .

Але, натомість, в  анкеті бракує питання щодо причетності клієнтів  до терористичних організацій на кшталт «Хезбола», «Ісламський Джихад» , «Ірландська Республіканська Армія» чи «ЕТА».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: терористи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.