Майдан - 2011: Активісти vs Беркуту

22 листопада 2011, 02:56
Власник сторінки
Політичний оглядач. Активіст громадських рухів.
0
615
Майдан - 2011: Активісти vs Беркуту

Репресивна машина душить всіх, хто їй не підсоблює. Однак хто буде працювати з такою владою, якщо вона навіть акції перетворює у відвертий "бидлобагалан"?

Сьогодні, о 12 годині ночі працівниками спецпідрозділу "Беркут" на Майдані Незалежності було побито громадського активіста Мар*яна Ощановського, а також забрали посвідчення журналіста у Ганни Сінькової. Як повідомляється, було проведення відео-зйомки щодо подій річниці Помаранчевої революції-2004. Але коли потрапили в кадр працівники спецпідрозділу Беркут, то вони здійснили уже вищезазначені дії. Опісля цього, активісти викликали працівників міліції, які протягом двох годин складали протокол та допитували постраждалих.  Також у роз*ясненні ситуації долучився правозахисник Михайло Камєнєв.
На початку другої години ночі активісти проїхали до відділку міліції Шевченківського району м.Києва, де склали відповідні документи і потім о 2-20 покинули приміщення.

Питання - а скільки ще буде таких безчинств правоохоронних структур?

P.S. Дивує тільки одне - що не сподобалось працівникам Беркуту? Самі активісти? Сам факт зйомки? Чи їм власний народ як боксерська груша - існує лише для биття?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.