Для всіх Українців!

22 листопада 2011, 22:12
Власник сторінки
0
557

Не буть осторонь.Крик душі

ЗВЕРНЕННЯ ДО ВСІЄЇ УКРАЇНИ

 

НЕ БУДЬ ОСТОРОНЬ

 

Крик душі.

   Мене звати Тарас мені 30р одружений маю двух діток 6 і 7 р. живу(існую) в Червонограді Львівської обл.Я непросто нездара чи там нероба ,я старався як міг і вчився в школі у університеті ДІІТі  працював на залізниці ,і бізнес ,ну вертівся як міг для того щоб родина жила краще  і все одно мене режим зламав  , а тепер вже не знаю нема спасу від цього всього вже все так надоїло потрібно міняти все кардинально і з голови на ноги.     Невже в нас нема розумних людей ,молодих, не з покоління олігархів ,які не хочуть, чи яким надоїло вже жити просто так ,я біль як впевнений що нас десятки міліонів ,і це звернення прямо до Вас.

     Шановні ГРОМАДЯНИ ,УКРАЇНЦІ ,не знаю як Вам а мені вже стає страшно жити в цій нашій Україні, чим раз тим гірше і гірше.

 

-Роботи нема а якщо є то 800-1500грн (це потрібно недоїдати я навіть не кажу про одяг якиїсь відпочинок),скажіть як можна вижити за такі заробітки?

-корупція страшна, на роботу в  шахту не попадеш без знайомства, а якщо і є це знайомство то це коштує 1000 євро ,так питається ,я хочу на роботу щоб мені платили а виходить я повинен заплатити -смішно і страшно.В садок щоб дитину влаштувати просять 400 євро(но ми якось попали задаром понаубіцювали завідуючі і та 2р вовком на нас дивилася а кому казали що не платили то всі в шоці)

-малому бізнесу в нас нема життя-задавили великі компанії олігархів.

 

-їздити нема по чому дороги знищені і ніхто їх не робить а  де НАШІ ГРОШІ

 

-освіта ..незаплатиш нездар

 

-міліція криша в пагонах

 

-медецина нульова хоть вмирати в лікарні без грошей

 

-пенсії це окрема тема ,моя мама має пенсію 850грн як  за такі гроші можна жити сміх і страх збирає

 

-квартиру купити нереально в нас в Червонограді(не кажу за Львів) 2 кімнатна 35000доларів скажіть як можна за зарплату ,ну нехай і 1500грн заробити на квартиру нехай і однокімнатну (22000дол) це треба 10р нічого не їсти не пити не вдягатися і то може якщо ціни не виростуть то наскладаєш. Але ще діти жінка яка в декрет піде ,чи дітей не заводити??

 

-кредити ..як можна брати кредит під 25%(а взагалі 70%).Ну я розумію депозит 20%,але питається де взяти ті гроші щоб покласти на депозит(невже із тої мізерної зарплати) ,от і замкнутий круг ,кредит невізьмиш ,на депозит нема шо положити от і бідуємо.

-……..

-……..

-……..

Я не знаю чому вся промисловість в руках олігархів не знаю як так сталося що Ахметов, Шуфрич, Фірташ, група приват,Порошенко ……..і такі інші(ну це  так хто в голову збрів) стали ніс-того ніс-чого міліярдерами як так з одного коліна(тобто самі без діда прадіда), якщо закордоном такі галузі ідуть від діда прадіда типу сімейний бізнес, як так, взяв і купив –а за шо де взяв такі гроші-А Я ЗНАЮ ДЕ -В НАС З ВАМИ, ВКРАЛИ(приватизували) БО БУЛИ В ТОЙ ЧАС 90р ПРИ ВЛАДІ.

 

От наприклад в нас в Червонограді є така шахта №9 НАДІЯ на дій директор і власник п.Криштопа який взяв і купив ту шахту (ніфіга собі) сам був все життя директором ,так і тут оп і власник ,ДЕ ?ЗВІДКИ ?ЯК? заробив такі гроші -будучи директором шахти?  Тай таких прикладів в нас по Україні море всплош і рядом, всі заводи і підприємства.

 

      Я ДУМАЮ НАМ ПОТРІБНО І НЕТОЩО ПОТРІБНО А ЧАС НАЙВИЩИЙ ПІДНІМАТИСЯ НА БУНТ ПРОТИ ТОГО ВСЬОГО .

 

      ЯКШО МИ БУДЕМО І ТАК ДАЛІ ГОЛОВУ СПУСКАТИ І КОРИТИСЯ ТО НІЧО В НАС НЕБУДЕ КРАЩОГО І ТАК МИ БУДЕМО ВСЕ ЖИТТЯ РАБАМИ ,І ДІТИ НАШІ ,І ДІТЕЙ ДІТИ, КОЛИСЬ БУЛИ ПОЛЬСЬКИМИ ,АВСТРІЙСЬКИМИ , РОСІЙСЬКИМИ А ТЕПЕР БУДЕМО РАБАМИ ОЛІГАРХІВ.

 

Я бачу що весь світ бунтується щось вимагає щось і в нього виходить.

 

                    ПОТРІБНО      СТУКАТИ        І     ВАМ      ВІДКРИЮТЬ

 

Ви ж бачити що ви працюєте не на себе а на них всіх ,ми живемо не на вільній своїй власній Україні а прямо як остарбайтери на будові, тобто прямо на роботі.

Ми їмо не для того щоб жити а  МИ ЖИВЕМО ДЛЯ ТОГО ЩОБ ЇСТИ.

 

Так хватить

                           жити щоб їсти  ДАВАЙТЕ  ЇСТИ ЩОБ ЖИТИ.

 

ЯКЩО МИ ВСІ ОБЄДНАЄМОСЬ ГУРТОМ -ТО МИ СИЛА -І МИ МОЖЕМО ЩОСЬ В ТІЙ КРАЇНІ ЗМІНИТИ .

 

Моя думка і позиція така потрібно створювати осередки опору в кожному куточку країни в кожному місті ,містечку,селищі ,селі. Потрібно боротися проти режиму а не проти влади ,Ви що думаєте що Ви на виборах(до яких треба ще дожити) скинете дану владу і прийде інша - ніколи такого не буде, не було і не буде і ми маємо приклад по  нинішній ситуації ,і це непросто приклад а він має бути повчальний. Потрібно непросто скинути владу а ПОТРІБНО ПОДОЛАТИ РЕЖИМ .Ми ніколи не добємося від олігархів правди і поваги ,за правду і повагу потрібно боротися і то боротися а непросто так . ЛЮДИ ДОБРІ ВИСТАЧИТЬ ДОТРИМУВАТИСЯ ПРИСЛІВЯ МОЯ ХАТА СКРАЮ Я НІЧОГО НЕЗНАЮ .Не забувайте що у Вас є діти і у Ваших дітей будуть діти у Ваших друзів родичів знайомих і навіть просто прохожих в тої прибиральниці підїзду в продавця втому магазині –ТЕЖ Є ЧИ БУДУТЬ ДІТИ і всі вони хочуть жити, вони всі мають право на життя і то достойне життя і не в Канаді ,США а в себе на Україні. В нас така чудова країна –не топить , не дує ,не мете ,не сушить ,не палить…земля в нас родюча вода чиста, а ми бідуємо.

 

             Я З ВАШОЮ ДОПОМОГОЮ ХОЧУ СТВОРИТИ І НАВІТЬ НЕСТВОРИТИ А ОРГАНІЗУВАТИ ОПІР ДАНОМУ РЕЖИМУ

 

починаючи з м.Червоноград Львівської обл. західної України.

Я не думаю що там на сході ,чи в центрі ,чи на півдні добре живеться я більш як впевнений що Вам там так само тяжко і Ви вже розчаровані в цьому всьому.

          ШАНОВНІ ТІЛЬКИ НЕУПУСКАЙТЕ РУКИ ВСЕ В ЦИХ РУКАХ. Нам непотрібен майдан нам потрібно діяти а непросто так стояти мерзнути не знати за що і навіщо ми вже це пережили і як бачимо нічо це не змінило а ще більше усугубило.

 

          ПОТРІБЕН НОВИЙ РУХ ОПОРУ ПОТРІБНО БОРОТИСЯ А НЕ СТОЯТИ І КРИЧАТИ, МИ ТАК НІЧО НЕЗМІНЕМО (ЯК І НЕЗМІНИМИ ЧОРНОБИЛЬЦІ І АВГАНЦІ)

 

 ПОТРІБЕН РУХ ЯКИЙ БУДЕ ДБАТИ НЕ ПРО СЕБЕ А ПРО ЛЮДЕЙ,ЯКИЙ

 

 БУДЕ ПРАЦЮВАТИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПРО ЇХ ДІТЕЙ ПРО НАЦІЮ ПРО

 

МАЙБУТЬНЄ, А НЕ ЗА РАДИ СВОГО ЗБАГАТЧЕННЯ.

 

Хто має якісь пропозиції ,хто небайдужий

пишіть мені і будемо організовуватись.

 

Пора настала, давайте покажемо що ми сила,

що ми непросто бидло ,чи пушочне м'ясо

давайте об’єднуватись.   ПОТРІБНО ДІЯТИ.

Моя електронна адреса:  opir2011@i.ua 

 

 

 

 

 

 

  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.