Гарант підпише антиконституційний закон про вибори?

24 листопада 2011, 10:49
Власник сторінки
странник
0
484

........................

Чи підпише гарант конституційних прав України В.Янукович антиконституційний закон про вибори, який так дружньо підписали 366 захистників АНТИконституційності у Верховній Раді? Чи підпише він закон, який не відповідає рекомендаціям Венеціанської комісії? Закон, який окрім його антиконституційності, створить ще й дуже цікаві проблеми при проведенні виборів. 

Цікаво навіщо бреше партія реніонів, заявляючи що в роботі над законом про вибори можуть прийняти участь громадські організації? Чи вони мають на увазі лише ті організації які працюють на них?

І ще цікаво, яким чином підписали цей антиконституційний законопроект В.Литвин та Р.Князевич, яким було надіслано звернення  щодо блокування участі громадськості в роботі над виборчим законопроектом.Якщо у Верховній раді не здатні розробити необхідний закон, то чому на протязі 5 років не розглядаються пропозиції громадськості? В.Литвину та Р.Князевичу були надіслані копіі позитивних відповідей не лише з Мінюсту за 2008 та за 2009 роки, але і відповідь їх колеги, головного комуніста П.Симоненко. Що ж заважає розгляду наших пропозицій щодо відкритих списків, які всім так подобаються? 

Також дуже цікаво, чим займаються міжнародні фонди, наприклад той же фонд "Відродження", який фінансує організації, що опікуються виборчою тематикою в Україні, але роками ігнорують пропозиції щодо впровадження дійсно ефективних виборчих технологій, і які, як завжди, перед виборами, починають кипучу діяльність по захисту того, що вони блокували всю останню п'ятирічку. На кого працюють міжнародні фонди, та їх організації, витрачаючи гроші на подібні дії? 

Чому наші штатні демократи-законотворці, які чудово знали про наші пропозиції (я маю на увазі пропорційно-рейтингову систему голосування з відкритими списками "ПРЕС"), робили вигляд що вони нічого про неї не знають?  Для чого вони подають на розгляд ВР законопроекти, які зі 100% вірогідністю необхідно відхиляти, бо ці законопроекти просто не здатні працювати в реальному житті? На кого працюють ці наші так звані "демократи"?

І останнє, чому в той законопроект партії регіонів, який так подобається всім цим захистникам наших конституційних прав, так і не були внесені зміни, які б перетворили навіть цей законопроект на абсолютно нормальний і повністю конституційний закон? Може вони його навіть не читали?

Хтось може відповісти на ці питання? 




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.