Фронту Змін єдиний список вже склала Партія Регіонів

29 листопада 2011, 09:44
Власник сторінки
юрист
0
511

Заява А.Яценюка щодо формування єдиного списку від опозиції на виборах 2012 року - повний абсурд.

Заява А.Яценюка щодо формування єдиного списку від опозиції на виборах 2012 року - повний абсурд.

Цілком зрозуміло, що для Фронту Змін єдиний список вже склала Партія Регіонів. Тому, провладний ФЗ не хоче, щоб у Парламент потрапили справжні опозиційні сили, які колись входили до Комітету опору диктатурі.

Українська партія приєднується до заяв А.Гриценка, В.Кличка, В.Наливайченка і О.Тягнибока щодо засудження Закону «Про вибори народних депутатів» та тих, які за нього голосували. Ми підтримуємо політичні сили, що мають намір вийти з КОДу на знак протесту, хоча справедливіше було б виключити з нього ФЗ та Батьківщину. Звертаємо увагу деяких членів ВО Свобода на те, що їх політсила декларує послідовність, тому не варто щодня змінювати свою точку зору щодо участі у КОДі!

Заяви на кшталт, хто не з нами той проти нас – деструктивні та нікчемні. Немає сенсу протиставляти себе народу, як це робить Яценюк: з одного боку голосуючи в унісон з владою, а з другого – заявляючи про свою опозиційність. Хто уповноважив лідера Фронту Зрадників визначати чистокровність опозиціонерів і як він це робив? Якщо вам влада поставила завдання розвалити опозиційний рух, у вас нічого не вдасться. Вже піднявся народ в Донецьку та Луганську, а завтра він змете цю владу разом із тушками, фронтовиками-зрадниками та все вам пригадає.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.