Опозиціє, вперед!

30 листопада 2011, 02:52
Власник сторінки
Політичний оглядач. Активіст громадських рухів.
0
495
Опозиціє, вперед!

З усіх політичних партій, які яскраво горять на телеекранах, але тліють в парламенті, варто поглянути на їхню суть. Мабуть, всі звикли починати з влади... А от чим опозиція грішна???

       Як правило, суспільство звикло, що влада виступає таким собі агресором. Останні події з "чоронобильцями" в Донецьку, чутки про відставку Азарова, "об*єднання" опозиційних сил довели, що не все гаразд в державі. Та все ж, коли державні діячі займаються самозабезпеченням, а грошей на елементарні потреби немає, то люди замислюються - що робити? Умови для роботи ніякі, більшість українців навіть не отримають запису у власних трудових книжках про досвід та місце роботи... Ця класична феєрія робиться багатими з двох "благих" цілей - не платити податки за людей і самим не платити. Хоча як горлають наші політичні партії про боротьбу з корупцією, про підвищення соціальних стандартів...
        В українському бюджетові вже є нестача на 22,67 млрд гривень..+ не забувайте про транши, які зникли за місяць чи півтора... а ще рекапіталізація деяких підприємств...Так що питання - де гроші, дорогі мої банкіри та міняйли? Під процентами в інших банках??
        То що, вам не здається, що щось не так... навіть парламентські "тушкани" вміло прийняли закон про вибори, зашальмували виплати пільг для "чорнобильців" на 70 відсотків... та це ще квіточки. А вони кричали, били себе в груди і вили: " Ми  - опозиція! І з Януковичем ніяк!"... А тут раптом!
Найцікавіший парадокс той, що опозицією я можу назвати лише пару політичних сил, які в брудні скандали та перепитії політичних торгувань самими собою не потрапили і вміло доводили свої принципи. Це ВО Свобода та "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.
Ви запитаєте про Фронт Змін, Батьківщину... а як же вони? а погляньте хто голосував за Закон про Вибори? Князевич - член ФЗ. Там Пашинський і тому побідні - члени Батьківщини...
Тому коли думати кого підтримувати, знайте - політики як діти - завжди себе скопроментують, навіть не здогадаються про це. А якщо й в*їдуть, то пізно....!

P.S. Думається мені, що чогось нашим політикам не вистачає.
        Чого точно?? Напевне, відповідальності за грішки, які вчинили, та бажання жити за принципом відтворюючого господарювання, а не експлуататорського.
Хоча мені здається, що навіть Апокаліпсис нічого не змінить!!!!
Як казав Аль Капоне, що "зі словом та пістолем можна отримати більше, ніж просто  добрим словом."
Тому залишається питання - а чи скоро? ці зміни? це бажання опозиції?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.