Фантастична історія про Україну. Майбутнє…

02 грудня 2011, 16:20
Власник сторінки
0
1184
Фантастична історія про Україну. Майбутнє…

Можливо для когось це буде казкою, але серед просунутих українців (та науковців) існує теорія, за якою наша країна в силу кліматичних та змін у найближчому майбутньому опиниться серед лідерів світу.

Приводом для такої думки, є теорія про циклічність на планеті, коли періодично світові центри міняють місце розташування, адже колись Київська Русь уже була однією з наймогутніших країн та цивілізацій світу, до неї існувала Трипільська культура, тож прийшов час повторення.

Про це твердить наш науковець-фантаст із Харкова, який вважає що в найближчому майбутньому (починаючи з 2050 року) пройде зсув земної кори та розлами по основним точкам (впадинам) землі. Це Великий Каньйон у США, Червоне море, та Альпи. Пройдуть кардинальні кліматичні зміни, що зачеплять усю планету. Після цих перетворень Україна стане у найвигіднішому територіальному положенні, а частина країн взагалі піде під воду. Така країна як США зникне, Європа потерпатиме від катаклізмів, а найрозвиненішою расою та країною буде Китай. Ми ж в свою чергу будемо у лідерах економічно найрозвиненіших країн.

Можемо собі уявити, що наші онуки будуть жити на одних з найдорожчих клаптиках землі, тому потрібно пам’ятати про те хто ми є, і де «наша пуповина зарита» та не дозволяти виживати нас із рідної батьківщини. А вже через якихось 40 років, ми будемо вирішувати, кому видавати візу для в’їзду до нашої країни а кому ні. Пам’ятаймо, хто володіє інформацією, той володіє світом…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.