Що заважає Віктору Другому стати Першим в України поваленим президентом.

02 грудня 2011, 16:27
Власник сторінки
0
541

В Новий рік зі старою "Йолкою".

Мітинги,протести,акції непокори,"податковий" майдан,голодування чорнобильців-всі ці збори показують невдоволення народних мас владою.Невдоволення Азаровим,Тігіпко,Верховною Радою,суддею Кірєєвим,Табачником,президентом якось рідко(публічно).Президент-це така фігура в Україні,м"яко кажучи "странная",це як королева в Англії,або тритейський суддя,хоча і не судить,або такий собі мужик,який просто вийшов на пенсію.Він починає проявляти ознаки свого президенства коли уже накипіло,остання крапля.Тоді він може щось сказати та заспокоїти.Ось і вся його робота.Навіщо тоді народу такий бездієвий президент?
Це питання задає собі кожен,особливо тепер.Але це питаня народ не вирішує,нажаль.Стало цікаво що заважає змінити народові не ефективного пенсіонера.
1)Закон України.Саме законодавство передбачає бездіяльність президента.Бездіяльність заключається в тому,що в Конституції немає ніяких пунктів щодо обов"язків виконання своєї предвиборчої програми.Немає пунктів по яким буде легко прослідкувати результати діяльності,що призвело би до обмеження терміну на посту або його продовження.На даний момент у президента є тільки повноваження,а обов"язків нуль.
Кандидат в президенти не повинен бути партійним і балотуватись від партії.Це призводить до теперішньої ситуації,коли фактично всі органи влади під партією регіонів.Завдяки тому що президент виходець з партії,а ця партія має більшість,недовіри до президента від парламенту нам не дочекатись.
2)Силові структури держави.Це те військо не правоохоронних ,а президентоохоронних відомств,яке керується тільки одним-це наказ,однобокий наказ.Чомусь зібрання мас в акції протесту-це порушення.Це в першу чергу порушення спокою гаранта.А яким чином ще запитати чи показати президенту про безлад в країні?Ніколи не розумів сенсу слова "наказ".А бажаючих ходити під наказом з року в рік росте.Не дивно що Україна армію змінила міліцією та охоронними структурами.
3)Психологія самої людини.Це звісно з області фантастики,щоб президент сам зробив висновки про свою нездатність та пішов з посади.Підозрюю,що такого не буде. Чорнобилець-протестувальник помер від режиму Віктора \\ ,але вибраний свої 5 років досидить,та ще й совість дозволить балотуватися вдруге.
4)Капітал,який зконцентрований в руках Партії регіонів.Хто платить,той і має право замовити музику.

По-суті немає варіантів змінювати своє майбутнє,лише якщо виїхати в іншу країну,або плюнути на всі ті демократичні критерії суспільства і не йти на вибори,всім не йти.Почнеться хаос.Може з нього щось путнє народиться.Саме з хаосу народилось життя на планеті.









Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: президент
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.