І що це було?

05 грудня 2011, 21:25
Власник сторінки
журналіст
0
795

3 грудня, Михайлівська площа: Яценюк та багато інших. Інших чи інакших?

 

Добігає кінця вже третій день, а ясності не додалося.

Хтось з приводу цього велелюдного мітингу поспішив ентузіастично возвістити: “Почалося!” А хтось, навпаки, добачив у ньому реалізацію підступного сценарію, розробленого лукавими політтехнологами теперішньої влади. Мовляв, за давно відомим і порівняно недавно (хоч би в історії з Рухом) потвердженим принципом: “Возглавить, чтобы обезглавить!”. Ще хтось каже про тих олігархів, які вирішили заздалегідь подбати про наступного гаранта їхніх неправедних статків. А насправді?

Форумні баталії, як завжди, невдовзі пригаснуть, збочивши на інші теми й нові інформаційні приводи, але до цієї події однак доведеться повертатися знову і знову, вписуючи її в контекст наступних і намагаючись збагнути логіку реального, а не віртуального. Тож питання залишається: що це було?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,влада,політтехнологи,акції протесту
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.