Чи можлива в Україні революція?

10 грудня 2011, 22:42
Власник сторінки
Учень
0
630

Моя перша стаття, строго не судіть, ще не писав.

На сьогодні багато українців незадоволені діями влади. Акції протестів (Чорнобильців) показали, що народ може щось зробити, проте цього мало. Влада своїми діями повинна довести людей до "точки кипіння", коли людям це надоїсть. Наразі у соціальних мережах є групи, що збирають людей на акції протестів, але нажаль, вони не добиваються цілі. Ці групи займаються пропагандою ідеї революції і можливо у найближчому майбутньому ці об'єднання і виведуть на вулиці народ. Також ми побачили, що влада дозволяє собі використовувати загони міліції, без вагомих на те причин. Для революції потрібні розлючені люди, які готові на подвиги, гроші, лідер і зв'язки. На мою думку головною проблемою, яка штовхає людей на революцію-постійні обіцянки, що не виконуються та високий рівень корупції. Велика проблема саме з другим. Дивлячись з боку, це ніби не складно подолати, проте коли ми доходимо до себе, то ми можемо над цим задуматись.
Елементарний приклад. Міліціонер зловив бізнесмена, що збив людину. Той дає телефон(в якому голос полковника) і підлеглий змушений відпустити. Привезеш у відділок його всерівно відпустять, а тебе можуть звільнити. Я думаю, що революція на основі опозиційних партій є неможливою, оскільки народ зневірився у них. Можливо нам потрібний національний герой, що поведе нас за собою. Проте, якщо влада підлаштує конституцію під себе(зробивши довший термін президенства), то тоді мабуть революція неминуча.
В Україні революція можлива, але для цього нам ще потрібний час. А подолати корупцію і знищити систему-це по суті неможливо. Необхідно систему руйнувати з її верхівки.

Це моя перша стаття, ніколи не писав, і цю статтю не здирав. Моя думка сформована статтями з журналів"Тиждень", "Кореспондент" і т.п.

оцініть будь-ласка і вкажіть мої помилки, буду вдячний.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.