Анонс інтерв’ю з О. Шведовим та Є. Архіповим: Росія вкрала Русь!

11 грудня 2011, 13:28
Власник сторінки
юрист
0
517

Ефір передачі за їх участю відбудеться в неділю 11 грудня на Радіо Воля о 20.00, а тому вмикайте наше радіо та слухайте гостей з Москви.

Як відомом, УВО-Новини спільно з РадіоВоля ( http://radio.volya.cv.ua/ ) розпочали проект «Актуальне інтерв’ю» з відомими людьми в якому питання будете задавати ви особисто.

Наступними учасниками проекту стали гості з Росії Олександр Шведов, християнський журналіст, історик, та експерт та Євген Архіпов, адвокат, громадський діяч.

Ефір передачі за їх участю відбудеться в неділю 11 грудня на Радіо Воля о 20.00, а тому вмикайте наше радіо та слухайте гостей з Москви. Повт ори ефірів відбудуться в понеділок 12 грудня та вівторок 13 грудня о 21.00 також на нашому радіо.

А тепер анонсуємо інтерв’ю з паном Шведовим та паном Архіповим мовою цитат:

Росія є наступницею орди, яка 800 років тому захопила усі ці терени. В Росії панує режим, який є наступницею орди.

Україна є незалежною державно. Україна чи Русь-Україна є проекцією руського світу на сучасні земні терени.

Руський світ – це не певний етнос руський світ пов'язаний саме в Україною, тобто можна бути українцем і відчувати свою причетність до чогось більшого, де є не тільки Україна, також Кубань, Смоленськ, Новгород, Псков і т.д.

Російський світ, що його будує і намагається накинути Україні патріарх Кіріл –це є панування залежності, автократичного режиму, що був притаманний саме орді. В Україні були інші традиції, які ми намагаємося зберегти.

Віща ієрархія Московського патріархату висловлює думку, що все нормально і немає приводів протестувати.

Руський світ в очах більшості людей дискредитований , але якщо звернутися з теперішньому Руському світу, то він ніякого відношення до Москви та московської влади не має.

Київська Русь – унікальна.

Українці сприймають себе нацією.

Росія існує всього 300 років.

Територія сучасної Росії захоплює частину території Київської Русі.

Спадкоємцем Київської Русі є Україна, тому святкувати 1060 – річчя державності має право Україна, а не Росія.

Відлік російської історії починається з династії Романових.

Московське князівство було провінцією Орди.

Київ повинен відбутися як центр національної культури Київської Русі.

На територіях Київської Русі в складі Росії проголосували за Єдину Росію в середньому 35 % виборців, коли в Центральних та інших областях більше 50-60 %.

Обєднання територій Київської Русі в одну державу на базі України практично неможливий, але міг би статись лише на підставі референдуму та існування автономій на зразок Канада-Квебек за умови впровадження принципу субсидіарності, коли регіони повинні наймати центр, а не навпаки.

Руські, які проживають на території Російської федерації є вихідцями з Київської Русі, що втратили свою ментальність.

Росія вкрала Русь.

Відмова від своєї історії є поступленням азіопству і здачею позицій, що впливає на вимивання національної самоідентифікації.

Сучасний режим орди в Росії є окупаційним.

Ординство – це ментальна пошесть.



Якщо хочете дізнатись більше, то вмикайте 11 грудня наше радіо (http://radio.volya.cv.ua/ ) або в понеділок чи вівторок на наступному тижні.

Ефіри будуть проходити кожної неділі, ви можете попередньо задати своє питання нашим гостям.

Якщо у вас є ідея радіопередачі і ми можете взятись за її реалізацію, то Український Віртуальний опір розгляне будь-які пропозиції та надасть вам радіоефір.

Наступними учасниками «Актуального інтерв’ю» будуть Олександр Бригинець та Олесь Доній.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.