ДПА у Запорізькій області

15 грудня 2011, 17:35
Власник сторінки
0
639

Мультфільм про податки "Місто мрій"



Мультфільм ,, Місто мрій” розкаже дітлахам про податки



Ось і дочекався виходу в світ яскравий анімаційний фільм ,,Місто мрій”, який повідає підростаючому поколінню про важливість своєчасної сплати податків.

Ініціатором творчого проекту виступив Голова ДПС України Олександр Клименко. Основне повідомлення, яке несуть мультиплікаційні персонажі молодій аудиторії – сумлінна сплата податків в змозі перетворити будь-яке місто на ,,Місто мрій”, в якому кожному мешканцю буде затишно.

Саундтрек до мультфільму було створено популярним дуетом - Тамерлан та Альона Омаргалієва, сучасна манера співу якого буде зрозумілою для підлітків та допоможе розкрити важливість сплати податків.

Мультфільм, хронометраж якого складає 15 хвилин, озвучено трьома мовами – російською, українською та англійською. Режисером ,,Міста мрій” став Крістіан Коскінін, а сценаристом – Вадим Шинкарьов.

Темою податків переймався у свій час й сам Уолт Дісней, який присвятив одне із своїх мультиплікаційних творінь проблемам оподаткування, після чого надходження податку на доходи зросло у чотири рази. Сподіваємось, що ,,Місто мрій” справить не менше враження на юних глядачів, за якими майбутнє нашої країни.





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: налоги,податковий кодекс,податковий
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.