„Йолка” як символ футбольного чемпіонату Євро-2012?

19 грудня 2011, 14:24
Власник сторінки
Журналист, политолог
0
771
„Йолка” як символ футбольного чемпіонату Євро-2012?

Сьогодні Президент та Ко відкриватимуть головну ялинку країни. Здавалося б, до чого тут Євро-2012?

Тема „Йолки” набирає обертів. Окрім сотні кумедних колажів, сторінки у мережі „Фейсбук” та у Twitter, про головну ялинку країни говорять на вулицях, кафе, у офісах, громадському транспорті.

За останні кілька днів стався „ребрендинг” „Йолки”. А вже сьогодні вранці перехожі помітили, що ялинку прикрасили...телевізорами. Особливо кмітливі говорять, що здаля ці телевізори нагадують славнозвісні Apple Ipad, який у вигляді подарунку мріє отримати Президент під власну ялинку у новорічну ніч

Однак хто пояснить мені, пересічному громадянину, до чого телевізори, якими прикрасили „Йолку” показують заставки та логотипи до футбольного чемпіонату „Євро-2012”? Як поєднується у розумі дві різні за суттю події: символ Нового року та футбольний чемпіонат? Чи вже так необхідно піарити „Євро-2012” і за допомогою ялинки?

Хоча ні, згадаймо ситуацуію минулого року: головну ялинку країни називали „Мілкою”, бо вона була прикрашеною в стилі і з логотипами вібповідного шоколадного бренду.

Гадаю, що така ситуація неприпустима. Саме тому, що влада і громадяни країни повинні створити святкову атмосферу для себе і своїх дітей, а не прорекламувати чи пропіарти що-небудь. Без настрою не буває справжнього свята. Адже тоді втрачається усілякий сенс традицій та святкування.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.