Дня їм мало... І ночі забракло

21 грудня 2011, 16:26
Власник сторінки
журналіст
0
474

Переговори співвітчизників?

 

Прем"єр-міністр України Микола Азаров на засіданні Кабміну повідомив: "Учора (хоч насправді в Москві була глупа ніч.- С.Г.) відбувся черговий раунд переговорів з керівництвом Російської Федерації щодо перегляду контракту на постачання газу. Зроблено черговий крок для зближення позицій".

Деталі не розголошуються, але зі шматка стенограми, оприлюдненої на офіційному сайті РФ, бачимо, що були і жарти (такі собі…), і компліменти навзаєм, і констатація досягнутого в інших сферах, зокрема й у тому, що обтічно, не розшифровуючи, називають "інвестиціями" в економіку сусідньої держави. Тут, ясна річ, путінська Росія українців просто обдаровує!

Повідомляється також, що Бойко та Лавринович іще затрималися на гостинній російській землі - для того, аби вже зроблений черговий крок зробити іще замашнішим. Тільки цим, мабуть, пояснюється відсутність оптимістичного повідомлення від МЗС України такого приблизно змісту:

"Урядова делегація України на чолі з прем"єром М.Азаровим учора в Москві успішно, як завжди, завершила черговий раунд російсько-російських переговорів".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.