Канібалізм чи вегетаріанство

21 грудня 2011, 22:33
Власник сторінки
журналист
0
628
Канібалізм чи вегетаріанство

Вже почали їсти один одного привселюдни, може вже пора схаменутись?

Ну ось і дожились. Починається ера канібалізму та розбрату. В Голландії вже почали реалізовувати людину як харч. Ведучі голландського телешоу Proefkonijnen ("Піддослідні свинки") Денніс Сторм і Валеріо Зено в ефірі своєї телепередачі спробували по шматочку м'яса один одного. Про це повідомляється на сторінці телепередачі.

Обидва телеведучих перенесли перед ефіром невелику операцію: у Сторма хірурги відрізали невеликий шматок м'яса з сідниць, а у Зено - з живота. Після цього м'ясо було ретельно просмажене, і провідні з'їли його в студії. Як пише The Daily Mail, Сторм та Зено заявили, що в чолов'яга "немає нічого особливого", хоча й відмовилися коментувати смак м'яса.

То що ж це буде далі? Почнуть відкривати цілі фабрики по вирощуванню людей, які будуть іти до харчування? Хоча якщо поглянути на цю ідею, як підприємець, напрочуд вигідна справа вийде, особливо якщо продовжувати надалі знищувати матінку природу. Занадто багато жертв. Тварин вирощують задля того щоб вбити. Де ж тут гуманність? А вчені давно вже довели, що можна відмовитись від м’яса і прожити повноцінне, сповнене життєвих фарб, життя.

Вегетаріанство, як спосіб життя у світі набуває все більшої популярності. За даними компанії «Gartner» , з кожним роком кількість вегетаріанців зростає на 0,53 %, в усьому світі, погодьтесь є звідки брати приклад.

А от усі ті шибеники, що твердять про мораль та гуманізм нехай спробують для початку відмити руки від крові вбитих нещасних тварин. А чи не підуть вони, відкормлені, пухнасті до першої партії «супер тушонки».

Вегетаріанство це шлях здорової та досконалішої людини. Так що ми самі вибираємо продовжувати їсти трупи, та дійти до канібалізму чи почати розвивати в собі повагу до природи вже зараз, відмовившись їсти наших друзів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.