В Криму створили україномовний портал про кримськотатарську спільноту

26 грудня 2011, 20:05
Власник сторінки
журналіст
0
556
В Криму створили україномовний портал про кримськотатарську спільноту

У Сімферополі презентували україномовний інформаційно-аналітичний інтернет-портал «Кримськотатарське питання online»

Шеф-редактор інформаційно-аналітичного бюлетеня «Кримськотатарське питання» Володимир Притула повідомив, що портал створено як розширену електронну версію бюлетеня «Кримськотатарське питання», який містить аналітичні матеріали, статті, інтерв`ю, результати моніторингу кримськотатарської преси, а також офіційні документи державних і недержавних організацій та установ, що стосуються кримськотатарського питання.
 
Також Володимир Притула підкреслив, що головним завданням проекту є покращення якості інформування, насамперед, української влади та активної частини населення України, про потреби та проблеми кримськотатарської спільноти, а також  поліпшення доступу громадян до повної та об’єктивної інформації.
 
Головний редактор інтернет-порталу «Кримськотатарське питання online» Світлана Єрещенко зазначила, що «Кримськотатарське питання online» - це відповідь українським урядовцям і громадськості на складні питання безпеки, подальшого розвитку та інтеграції в загальноукраїнське суспільство кримськотатарського народу».
 
Промовці підкреслили, що проект реалізується за підтримки Програми Матра-КАП Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.