Прокурору - закон, як дишло

27 грудня 2011, 17:03
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
581

Прокуратура України давно стала ганебним явищем правоохоронної системи України.

І мова тут піде не про фролових та кузьміних, а про рядових прокурорів, а точніше про те як вони можуть в практиці застосовувати «закон як дишло».

Ті хто мешкають в Києві. добре знають криміногенну ситуацію на окраїнах Києва, а  тому без особливої потреби не гуляють по цим місцям.

Але мій герой, назвемо його Андрій,  мешкає на Виноградарі, а тому мусить прогулювати невелику собаку в темний час на околиці міста, інколи нехтуючи заходами безпеки, бо менші брати теж члени сім’ї. Одного разу нехтування безпекою все-таки зіграло злий жарт та він став жертвою чотирьох хуліганів які просто почали його лупцювати та нацьковувати бійцівського стафардширського тер’єра  .

Отримавши багаточисленні травми голови та кілька укусів стафарда, Андрій зумів таки вирватися з оточення розперезавшихся гультяїв , при цьому  давши їм теж кілька стусанів. Одним словом всі отримали легкі тілесні ушкодження . Місцева міліція півроку розбиралася з цією подією та кілька разів відмовляла в порушенні кримінальної справи.

Але Прокурор Подільського району м.Києва  пан Севрук вирішив  це нелогічним та виходячи з показів цих же хуліганів , порушив кримінальну справу проти Андрія, який на його думку і  побив цих чотирьох хуліганів, одного з яких доставили після бійки в лікарню в  стані сильного алкогольного сп’яніння та який виявився співробітником МЧС.

Тож, перед тим як давати відсіч хуліганам, поцікавтеся , чи немає серед них знайомих місцевого прокурора та запросіть свідків, які б засвідчили , що ви оборонялися!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: прокуратура
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.