Сьогодні під Качанівською колонією.......

05 січня 2012, 18:24
Власник сторінки
0
696

або,Кернес почав діяти....

Сьгодні під стінами Качанівської колонії відбулася акція протесту.Після того як вчора Кернес доволі гостро заявив,що фактично на допустить протестів та мітингів,а в сумі боротьби в м.Харкові.І фактично сьогодні мер почав діяти.Але як?

Приблизно о 9.00 нагнали будівельної техніки (близько 15 одиниць).Там де вчора стояли намети протестантів,сьогодні,доволі завзято почали копати траншею,посилаючись на ремонт водопроводу.

Протестанти почали гуртуватися на проти колонії

Далі приїхали судові виконавці з постановою суду про заборону акції за адресою колонії.

Приїхали всі голови БЮТ,та все ж таки якось доказали,що акції бути.Судові виконавці відступили,а протестувальників становилось більше.

Близько обіду приїхало харківське керівництво,а саме Кітанін (голова департаменту по будівництву),та головний інженер міста.На питання: "Чому саме сьогодні привезли техніку?",керманичі по будівництву посилалися на плановий ремонт.

Після обіду робітники перекрили всі заїзди та виїзди до колонії.А також почали різати асфальт на проїзжій частині.

Коли почалася більш-менш маштабна акція,приїхало чотири пожежні машини.Виявилося,що з житлового будинку напроти колонії зателефонували і повідомили про пожежу.Але ніякої пожежі видно не було,навіть диму.

Приїхала підтримка з Києва на чолі з депутатом Онищенко.Міліція в нього перевірила депутатське посвідчення.

Коли приїхала київська підтптмка,акція набула дійсно протестувального вигляду.

І на сам кінець хотів сказати що пан Кернес бреше,заявляючи про те,що біля колонії "б'ютівці"  залишають гори мотлоху після себе.Я не побачив там ні бутербродів,ні курей про які говорив Кернес.Там,скажу,на дуже чисто,але явно видно,що сміття лежить як мінімум півроку.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.