Рівненщину презентуватимуть у Каннах

11 січня 2012, 13:31
Власник сторінки
переводчик, журналист
0
579

Рівненська область потрапила у ТОП-10 кращих європейських регіонів та міст у конкурсі European Cities & Regions of the Future 2012/13

Рівненський регіональний центр з інвестицій та розвитку (Рівненський РЦІР) з гордістю повідомляє, що Рівненська область потрапила у ТОП-10 кращих європейських регіонів та міст у конкурсі European Cities & Regions of the Future 2012/13(Європейські міста та регіони майбутнього 2012/13).

Відповідний рейтинг-конкурс проводиться за співпраці кращих інвестиційних агенцій та представників медіа-простору Європи, таких як журнал FDI Intelligence та The Financial Times(Великобританія).

FDI Rating - це рейтинг, який встановлює найкращі міста для ведення бізнесу та інвестиційного розвитку усієї Європи. Проходить він один раз на два роки. Так, у 2010 році було опубліковано рейтинг найкращих міст Європи, до якого у різних номінаціях потрапили Київ, Львів та Одеса. Загалом конкурс проводиться згідно наступних критеріїв оцінки  у відношенні до розміру міста (велике, середнє, мале):

  • економічний потенціал
  • економічна ефективність
  • людські ресурси
  • якість життя
  • інфраструктура
  • добросовісна конкуренція
  • стратегія сприяння залучення іноземних та вітчизняних інвестицій

Цього ж року, у рейтингу на 2012/13 роки, місто Рівне потрапило у ТОП-10 за номінацією середнє місто з найкращою економічною ефективністю, про що було повідомлено телефонним дзвінком з Лондону. Це досягнення стало можливим внаслідок кропіткої аналітичної роботи співробітників Рівненського РЦІР – опрацьовані та відібрані детальні матеріали та дані про місто Рівне та Рівненську область - оцінювався рівень безробіття, інвестиційний потенціал, вартість оренди офісних приміщень та індустріальних майданчиків, тарифи на комунальні послуги та ін.

І це все лише початок приємних несподіванок у новому році, оскільки у лютому-місяці вийде офіційна публікація з повним переліком рейтингованих міст у журналі FDI Intelligence, а 7-го березня пройде церемонія вручення нагород у Каннах, Франція, куди і запрошено представників Рівненського РЦІР.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.