Милиция и народ вместе!

13 січня 2012, 19:07
Власник сторінки
Профессия - говорить правду!
0
522

С каким народом милиция вместе?

МІЛІЦІЯ І НАРОД ЄДИНІ! (?)
МІЛІЦІЯ І НАРОД – РАЗОМ! (???)

Скільки разів ми чули ці тези? Багато. Ці тези ніжно плекали керівники радянських часів, з ними не захотіли розпрощатися керівники незалежної України (і при Кучмі, і при помаранчевих, і зараз), їх повторюють можновладці і опозиціонери не розуміючи, а точніше роблять вигляд, що не розуміють, що товчуть вони воду в ступі.
Так, дійсно міліція і народ єдині, тобто міліція - це і є народ України, але з цим ніхто не сперечається, адже і прокурори, і судді, і депутати, і олігархи, і навіть злодії – всі вони український народ. Але тут потрібно уточнювати, що міліція це саме та частина народу України, яка наділена спеціальними повноваженнями (читай Закон України «Про міліцію») для виконання правоохоронних функцій у державі.
А теза: «Міліція і народ – разом» - це просто нонсенс. Цього просто не може бути!
Ви ж не хочете, щоб грабіжник чи убивця були разом з працівником міліції!
А як смакують ці фрази опозиціонери, коли показують по телевізору вирвані з контексту фрагменти охорони громадського порядку на вулицях наших міст!
- Ось дивіться, як «Беркут» штовхає, ба, навіть лупцює Народ на вулицях наших міст! За що?!  Ганьба!
Так і хочеться закричати: «Кому «Ганьба!» за що «Ганьба!»! Якщо і ганьба, то ганьба тим законам, які зобов’язали працівників міліції робити саме те, що ви бачите у таких випадках.
А хто прийняв ці закони? Влада?
- Ні, все це все зробив наш народ, тобто Ви, руками обраних депутатів.
Я вважаю, що визрів той час, коли необхідно чітко і однозначно сказати і прописати в законі, що міліція (поліція) уповноважена захищати не інтереси народу (це дуже розпливчаста фраза), а захищати і відстоювати Його Величність Закон!
Годі використовувати міліцію в своїх інтересах і владі, і опозиції, виставляючи міліцію перед народом в якості «цапа відбувайла»!
Вам не подобаються закони, то змінюйте їх – які претензії до міліції принаймні  у тих випадках, коли вона діє саме так, як того вимагають діючі закони! Я впевнений: будуть інші закони – інакше буде діяти міліція.
Працівник міліції не повинен розмірковувати на чиєму боці правда, зважувати: хто кращий, а хто гірший, це призведе тільки до хаосу.
Годі гратися в доброго і поганого міліціонера!!!
Зразковий міліціонер (поліцейський) це той, хто знає закони сам, чітко їх дотримується у своїй службовій діяльності і жорстко вимагає дотримання діючих законів від решти народу (у тому числі і депутатів, які приймають ці закони).  
А зараз «Маємо те, що маємо», цей вираз, як кажуть – без коментарів. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.