Вибори, вибори. Кандидати… Ч. 2 Who is who: Romney against Ron Paul

17 січня 2012, 20:33
Власник сторінки
Політолог
0
508
Вибори, вибори. Кандидати… Ч. 2 Who is who: Romney against Ron Paul

Невелака стаття, якою я продовжую свої публікації про наступні американські вибори.

Розуміючи неминучість змін як внутрішньої, так і зовнішньої політики США з приходом на пост президента нової людини (що, до речі, не є обов'язковим наслідком виборів), слід розібратися в тому, що нас чекає. Так як грунтовного розгляду цього питання в мережі інтернету я не знайшов, тому ризикну висвітлити тут своє розуміння політичної программи 2 основних кандидатів від респукліканців, які зараз активно бряться за можлвsсть висунути свою кандидатуру напротивагу Бараку Обамі: Міт Ромні (зправа на фото) та Рон Пол (зліва).

Одразу зазначу, що основних кандидатів не 2, а 3... я не беру до уваги кандидатуру Ріка Санторума... чому? Не зациклюючись на політичній програмі та розглядаючи тільки його політичний образ (аналогія нашого Яценюка + відстоювання прав сексменшин), та те, як його спиймають (хороший син) - прогнозую, що він не отримає ні 1, ні 2 місця...

Міт Ромні - досить успішний бізнесмен, який позиціонує себе в політиці саме так як і в бізнесі, що досить успішно спрацьовує. З приводу його полытичної програми нас цікавить його агресивна політика проти Ірану та Росії. І якщо з останьою не передбачається нічого гіршого за повернення того типу відносин, які були характерні для періоду Буша Молодшого; то з Іраном можуть виникнути серьозні ускладнення - і це не обмежится економічними санкціями. По внутрішній політиці Ромні (як досить непослідовний політик, чи навіть краще буде сказати - політикан)  не пропонує нічого такого, що б змінило кардинальним чином життя американців. Тут діє принцип: люди звикли зберігати статус кво та не люблять змін.

А зміни є основою програми Пола, досвідченного політика (навіть державного діяча), який (попри свій вік) вже встиг побувати зіркою інтернета в 2008 році. З цього проводу я викладу мої улюблені фото цих 2 кандидатів... Перш за все, він виступає за структурні зміни в економіці (наприклад, ліквідація федерального резерву, який перетворився на спекулятивний орган). 

Зовнішня політика Пола виражає погяди молодого покоління американців, яким набридло відверте промивання мізків ідеями "боротьби за демократію", "патріотизмом" і т.д і т.п.

На останньму праймеріз в Південній Кароліні  Рон Пол сказав: "...ми без кінця бомбимо країни і не розуміємо чому вони проти нас. Так быльше не можна"

Праймеріз продовжуються, я буду стежити за ними на та відомляти свіжу інформацію. 

До речі, на днях Ромні отримав 40% голосів, а Пол 23% в Нью Гемпшері.

 

P.S. Прошу Вас не залишатися осторонь: коментуйте мої статті, висловлюйте свою думку про мою роботу та саму тему, приєднуйтесь до діалогу. 

Також, моя сторінка в соц. мережах:

Вконтакті http://vkontakte.ru/id87710600

Фейсбук http://www.facebook.com/profile.php?id=100001613052333  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.