«Everybody dance» в «Метро клубі»: голосування стартувало

18 січня 2012, 11:39
Власник сторінки
0
571
«Everybody dance» в «Метро клубі»: голосування стартувало

Презентація нового кліпу співака Джейкоба Адамса

 «Золотий голос Метро клубу», екс-учасник гурту «Шоколадка» Джейкоб Адамс нещодавно презентував свою дебютну відео-роботу на пісню “Everybody Dance”. Кліп, дія якого відбувається в найпопулярнішому львівському «Метро клубі», миттю потрапила до хіт-парадів, де підкорює музичні вершини відео-чартів, зокрема http://beta.navsi100.com/charts/starter

У Міжнародному молодіжному розважальному комплексі «Метро» у Львові відпочиває багато цікавих людей, часто сюди зазирають скуштувати нічного українського життя іноземці та й зіркових vip-персон серед гостей не бракує.  Згадати хоча б минулий рік, впродовж якого у стінах «Метро клубу» нічну тишу музикою роздирали, галасували, відпочивали і витанцьовували до світанку алко-рокери «Los Colorados», пацанчики з району «200 BOYS», гламурні фріки «Quest Pistols», поп-рокери «АнтитілА», представники польського хіп-хопового Олімпу - Rahim, Fokus, Bzzzt Sound System, Lilu, Majkel, Skorup, а також учасниця проекту «Україна має талант» Севіль Меметова, яка завітала до міста Лева у рамках днів татарської культури...

Не менш зірковою подією розпочався і 2012 рік у «Метро клубі» - а саме презентацією музичного кліпу на пісню “Everybody dance” («Танцюють всі»)  Джейкоба Адамса, екс-учасника гурту «Шоколадка». Йому ж належить текст композиції. Зйомки відео також відбувались у «Метро клубі», адже за словами виконавця цей найвідоміший і найвідвідуваніший нічний заклад Львова «Метро клубі» є найкращою локацією для створення відеоряду до пісні. Позаяк за текстом композиції усі проводять позитивно час у найбільш стильному та модному клубі міста. Впродовж усього кліпу зірочку, нігерійця за походженням, супроводжують у «дозвіллі» і танцюють на сцені учасниці  метроклубного шоу-балету «Art BizZ», а також  кілька дівчат-переможиць  конкурсу «Miss Metro ». До слова, серед яких є і володарка титулу «Міс Квітень 2011», а за підсумками річного конкурсу визнана ще й найкращою у номінації «Міс Талант» Лілія Слабоспіцька. Крісло режисера кліпу на час зйомок зайняв Богдан Лазірко. Натомість спеціальним гостем відео-роботи став п’ятиразовий чемпіон України з боксу Андрій Котельник.

Відтак, відтепер усі прихильники творчості Джейкоба Адамса можуть підтримати свого улюбленого виконавця, підтримавши дебютний кліп “Everybody Dance” у хіт-параді «НаВсі100» Голосування відбувається за адресою у мережі Інтернет http://beta.navsi100.com/charts/starter . «Метро клуб» своєю ж чергою, звісно ж закликає і своїх фанів не залишатись осторонь і голосувати за «Золотий голос» улюбленого клубу. Віддавати свої голоси на користь Джейкоба Адамса та його нової відео роботи можна і треба щодня. Заохочуємо і закликаємо клікати багаторазово і з позитивом.

Нагадаємо, що Джейкоб Адамс - «золотий голос Метро», учасник проекту «Mister International 2011», відомого телевізійного шоу на каналі «1 + 1» під назвою «Чотири весілля», інтернет-конкурсу «Сім’я до Євро 2012», у якому посів (не без допомоги дружини Вероніки та донечки Ванесси) призове третє місце... Активність Джейкоба та відкритість до світу та творчих експериментів віщують, що його зірка зійде стрімко, високо та світитиме яскраво на небосхилі українського і зарубіжного шоу-бізу.
Отож, галасуймо і голосуймо!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Джейкоб Адамс,Метро клуб Львів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.