Петро Мельник: «Нова дорога – нові перспективи Ірпеня»

18 січня 2012, 13:08
Власник сторінки
0
674
Петро Мельник: «Нова дорога – нові перспективи Ірпеня»

Відкриття нової дороги Ірпінь-Київ

13 січня громадськість Ірпеня на чолі з народним депутатом України Петром Мельником, мером міста Володимиром Скаржинським, головами селищних рад Гостомеля, Коцюбинського і Ворзеля, депутатом обласної ради Наталією Семко приймала почесну урядову делегацію на чолі з прем’єр-міністром України Миколою Азаровим, головами Київської облдержадміністрації Анатолієм Присяжнюком і Київської міської держадміністрації Олександром Поповим.  Сам склад учасників зустрічі говорить про значимість події, приводом якої стало відкриття нової дороги Ірпінь-Київ.

           «Ідея спорудження дороги народилася ще у 1998 році, але перетворилася у довгобуд через політичні зміни у владі. Відновити будівництво дороги було вирішено у 2011 році за сприяння усіх гілок влади: від вищого до місцевого щаблів», - розказав історію створення автошляху між Ірпенем та Києвом народний депутат України Петро Мельник, за ініціативи якого будівництво дороги почало реалізовуватись у кінці 90-х років. За його словами, велику роль у відновленні будівництва дороги зіграло включення Ірпеня до числа міст, які прийматимуть учасників Євро – 2012 на базі спортивного комплексу Національного університету державної податкової служби України.

          На будівництво дороги Ірпінь – Київ виділено з державного бюджету 250 млн. грн.., з яких освоєно на сьогоднішній день 120 млн.грн., решта буде використана на її облаштування, закупку автотранспорту, прокладання велосипедних доріжок тощо. Автомагістраль з чотирма смугами руху пролягає від вул. Генерала Наумова (житловий масив Новобіличі, м. Київ) до Ірпеня через житловий масив у селі Романівка.

          Під час спілкування з громадою Прем’єр-міністр України Микола Азаров наголосив, що  у травні 2012 року дорога Київ-Ірпінь буде повністю відкрита для руху вантажного автотранспорту, габаритного транспорту, а до кінця року лінія тролейбусу буде запущена.
         

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.