Анонс: прес-конференція з представниками Ради протестантських церков

20 січня 2012, 11:14
Власник сторінки
журналист, историк, педагог.
0
463

Запрошуємо колег! Прес-конференція «2012 рік в Україні: нові виклики і перспективи крізь призму християнських цінностей» з протестантськими лідерами відбудеться 24 січня о 10:30 у приміщенні Уніан.

Прес-конференція «2012 рік в Україні: нові виклики і перспективи крізь призму християнських цінностей» з представниками Ради євангельських протестантських церков відбудеться 24 січня о 10:30 у приміщенні агентства Уніан.

За кого будуть голосувати християни-протестанти? Як українцям ставитись до оголошеного на 2012 рік «кінця світу», до прогнозованих експертами економічних та політичних криз? Яким чином навернення до християнських світоглядних цінностей здатне врятувати Україну від можливих криз та потрясінь?

З журналістами спілкуватимуться керівники різних протестантських конфесій: голова духовно-консультативної ради Союзу євангельських християн-баптистів України Григорій Іванович Комендант, старший єпископ Союзу Церков християн віри євангельської (п’ятидесятників) Михайло Степанович Паночко, президент місіонерського товариства «Світло на сході» Василь Іванович Давидюк та інші.
Щоб отримати розгорнуту відповідь, яка задовольнить запити Ваших читачів та вимоги Вашого ЗМІ, пропонуємо надіслати запитання до керівників конфесій заздалегідь за адресою: aimurzin@mail.com
Акредитація журналістів за тел. 093-461-5257, контактна особа - Андрій Мурзін.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.