Свято Водохреща на озері в селищі Ворзель

20 січня 2012, 14:02
Власник сторінки
0
536
Свято Водохреща на озері в селищі Ворзель

«Ворзель – курортне місце. Свого часу тут щорічно відпочивало майже 70 тисяч осіб. Ми повинні відродити рекреаційну славу курортного містечка»

Хрещення Господнє — третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу, яке православні та греко-католицькі християни відзначають 19 січня. Цього року Свято Водохреща було проведено на озері в селищі Ворзель.

В урочистих заходах взяли участь: народний депутат України Петро Мельник, заступник голови Київської облдержадміністрації Тетяна Подашевська, селищні голови Ворзеля, Гостомеля та Коцюбинського – Олександр Венгрик, Анатолій Кириченко, Вадим Садовський, депутати Київської обласної ради Наталія Семко, Ігор Борзило, Максим Мельник, а також перший заступник Ірпінського міського голови Микола Головкевич.


«Ворзель – курортне місце. Свого часу тут щорічно відпочивало майже 70 тисяч осіб. Ми повинні відродити рекреаційну славу курортного містечка», - сказав Петро Мельник,  ініціатор цільового виділення коштів з держбюджету для Ворзеля та додав, що у цьому 2012 році Ворзель отримає 4 млн грн з державного бюджету України для прокладання каналізації у селищі.
 
Депутат Київської обласної ради Наталя Семко має надію, що до цього озера приїжджатимуть багато відпочиваючих. «Ми його очистили, впорядкували, і на цьому не будемо зупинятись: на черзі Коцюбинське озеро, яке навесні має бути відкритим для мешканців Київщини», - сказала Наталя Семко.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.