Про сивого бовдура і суворого когута.

21 січня 2012, 02:58
Власник сторінки
Журналист
0
701

А ще про кремлівського коротуна, що з верхівки погляда...

 

Здичавіла від власної безкарності влада, навіть не переймається тим, що вона опинилася на краю прірви. І грець з нею – з владою! Хай вб`ється! Але же вона усіх нас тягне до тієї прірви!

Вчора почула, як той сивий бовдур Азаров, знов впевнено бовкнув про «Митний союз»… Мовляв, все – треба вступати! Там непогано годують… Не розумію – він справді такий дурний, чи просто виключна сволота?!

До речі, враження таке, що всі свої заяви Азаров робить по дзвінку з Кремля! Бо Миколка Пахло виступив якось на диво синхронно із заявою Путіна про такий собі «факт» залучення України до Євроазійського союзу… Тобто, чекіст Путін вже сам все вирішив за Україну! Він навіть Януковича не попередив, що все вирішив, повік «прописавши» Україну у своїй Євразії… А Азаров-Пахло, так би мовити, миттєво підтвердив цю імперську заяву Путіна, яку, до слова, Путін написав у фейсбуці…!!!

І взагалі, така вільна писанина російського прем’єра на міждержавні теми у соцмережах – це якесь космічне безглуздя! Хай йде з державної посади і пише де хоче і що хоче! Хоч на парканах! Але ж ні! Він саме зараз неофіційно робить офіційни заяви! Панство, прошу замислитись – він НЕОФІЦІЙНО ЗРОБИВ ОФІЦІЙНУ ЗАЯВУ ! Власно, враження таке, що Вовка Путін хапнув децу і йому стало нудно… А коли керманичу Росії нудно – він повертає річки, примушує до миру і запускає «Фобос-грунти»…

Зрозуміло, що наші дипломати на чолі з Грищенком, проковтнуть і це путінське неподобство! Ще й подякують! Хоча, з боку Путіна це не тільки пряме втручання в державний курс України, затверджений парламентом – це цілеспрямована образа всій країні… І до речі, в цьому випадку, в першу чергу, смачного ляпаса отримав саме Янукович! Хоча… чого б це хлопу жалітися на свого кремлівського господаря )))  Наш гелікоптерний покращуватель, скоріш за все, знов зробить вигляд, що нічого не було – і буде далі завзято обкрадати людей, клипаючи оченятами суворого когута, який вірить, що саме він є газда на цьому обійсті! …Вірить, доки не вийде справжній господар і не зверне когуту шию, щоб кинути його в печеню!

Пане президенте, вчинь нам таку волю, йди вже кудись подалі… Годі лярмувати! 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.