“Де схована доля незнана?”

22 січня 2012, 21:58
Власник сторінки
пенсіонер
0
530

За 20 років незалежної України ми бачимо,що політичні партії загнали наше життя в глухий кут.Вони банкрути.Чому країна знову тупо,рівними партійними рядами йде у вибори 2012 року?.

“Де схована доля незнана?”
                                                    Л.Українка

За 20 років незалежної України ми бачимо,що політичні партії загнали наше життя в глухий кут.Вони банкрути.Чому країна знову тупо,рівними партійними рядами йде у вибори 2012 року?.

              Партії-це малесенька частка народу України,що втратила право його представляти.  А сам народ втратив конституційні права.На всіх ЗМІ ніколи не чув думки селянина,робітника, чи малого підприємця,кого вони хочуть мати в уряді, якою має бути держава.Партійні клани стали стіною між народом і правом того народу бути обраним,та правом згідно конституції вирішувати долю країни.

               В часи СРСР народ обирався у всі ешалони влади, але нічого не вирішував.Зараз не обирається і не вирішує.Тому,в плані демократії і прав людини ми зараз десь станом в 1917 році.
                
             Політичні партії не виражають волю народу України!.
            Політичні партії несуть розбрат і приведуть до повної втрати суверенітету і незалежності України вже в 2013 році!.
            Подивіться,з яким смаком вони вже зараз ділять депутатські місьця у Верховній раді.Дурень думкою радіє.Буде як в Росії.ЦВК видасть результат потрібний провладним структурам.Незалежно від фактично проголосованого.Блаженний,хто вірить,що Янукович і компанія віддадуть владу,бо хтось проголосував!
            Як може бути інакше:одні керують,інші рвуться до влади,не маючи проекту розбудови держави.Політичні програми-то не є національна ідея чи економічно-поолітичний устрій держави.Та,вибачте, збудувати в дворі нужник без плану і погоджень-неможливо.Зрозуміло,коли немає чітких меж і завдань,існує анархія,яка комусь дуже вигідна.Що ми на сьогодні і маємо.

             Де ж наші науковці, політичні.еконмічні,фінансові інституції,журналісти, чому не відпрацювали,не вказали шлях виходу з кризи, чому займають позицію споглядання?Невже немає незалежних діячів,здатних об’єднатись в безпартійну робочу наукову структуру для створення програми{національної ідеї} виходу з кризи.Що, без попередньої оплати не працюємо?                 
             І не здатні тихенько пискнути в сторону кланів,хоч би так як п.В.Портніков:”Схаменніться”.І це все що може патріотичний олімп України?
                Боже,ти забрав у мене силу,забери ще й думку!
  Кучинський В.С.
  НРУ В.Чорновіла                   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.