Петро Мельник привітав дмитрівчан з Днем Соборності та Свободи

24 січня 2012, 15:36
Власник сторінки
0
445
Петро Мельник привітав дмитрівчан з Днем Соборності та Свободи

У Дмитрівці відбулось урочисте святкування Дня Соборності та Свободи України

У Дмитрівці відбулось урочисте святкування Дня Соборності та Свободи України за участі народного депутата України Петра Мельника, заступника голови Києво-Святошинської районної державної адміністрації Анатолія Іскоростенського,  Дмитрівського сільського голови Тараса Дідича, представників громадськості. Зі святкової сцени дмитрівчан та гостей села вітали районні та сільські творчі колективи, у тому числі танцювальний ансамбль «Любисток», що відзначив у минулому році своє 15-річчя.

Петро Мельник привітав односельчан зі святом та наголосив у вітальному слові, що цінність Дня Соборності та Свободи полягає у його історії, яку потрібно неодмінно пам’ятати та берегти. «Якщо пригадати, то століттями роз’єднаний український народ отримав шанс вийти з неволі: Наддніпрянщина вийшла з Російської, а Західна Україна – з Австро-Угорської імперій – і возз’єднався на своїй землі в єдиній Українській Державі. Це свято має велике політичне та історичне значення, оскільки наша держава возз’єдналась та стала єдиною», – сказав Петро Мельник.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.