Петро Мельник: «Хай Україна своїм родом буде багата»

25 січня 2012, 11:30
Власник сторінки
0
505
Петро Мельник: «Хай Україна своїм родом буде багата»

Петро Мельник привітав Петра Васильовича та Галину Степанівну Мельнічуків із золотим весіллям

21 січня народний депутат України, ректор Національного університету державної податкової служби України Петро Мельник завітав до селища Білогородка, аби привітати Петра Васильовича та Галину Степанівну Мельнічуків  із золотим весіллям. Того дня діти, онуки, друзі та родичі «золотих» молодят зібрались за святковим столом.

Разом із Петром Мельником до ювілярів завітав Білогородський аматорський ансамбль «Берегиня», який поздоровив молодят піснею та танцями, а народний депутат побажав Петру Васильовичу та Галині Степанівні довгих і щасливих років життя. «Ви – трударі, бо віддали праці на землі 35 років життя, заслужили повагу односельців та є шанованою сім’єю у Білогородці, оскільки пропрацювали у місцевому радгоспі, потім у агрофірмі. Зичу вам здоров’я та щастя», – додав до привітань народний депутат.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.