Наглість переходить всякі межі!

25 січня 2012, 17:52
Власник сторінки
0
465
Наглість переходить всякі межі!

Такої наглості не дозволяв собі навіть "батько" нинішніх мерзотників.

Леонід Данилович-саме він той незмінний "батько",який дав початок нинішнім "господарювальникам".Але такої наглості,такого свавілля,такої жадоби підім'яти під себе все і всіх не було у жодного керівника країни.До виборів 2010 року,питаючи у людей,чому ви за Януковича,відповідь була простою:"У нього є гроші,а значить президент буде жити для людей та країни".Так, минулий кандидат не бідна людина,але відкрилися двері до держбюджету та до природніх багатств країни.Чому б не жити ще краще?
Тільки країна "відійшла" від "Межигір'я" та вертолітних майданчиків з занадто дорогим,як для "африканської" країни,гвинтокрилом,як тут нова новина.Виявляється наш гарант полюбляє полювання.А полювати він хоче не в звичайному лісі,де сосни посажені рядком,та із звірів лисиця та заєць,а на кримській землі,на узбережжі,захопивши для цих розваг аж понад 9 тис.гектарів.Депутати кримського парламенту аж три рази голосували за відведення тих земель.І все ж таки ухвалили рішення.Можна поздоровити Януковича з таким вдалим подарунком!
Безліч басейнів,кінний клуб,гольф клуб,а тепер ще й безмежні простори кримської землі для полювання.Хочу спитати:"Товаришу президент! А коли ви збираєтесь працювати? Чи це ваша дитяча мрія з натяком- хай буде?".
Але,гарант не робить помилок,він на них вчиться.За минулий рік з тим "Межигір'ям" президенту пліш проїли журналісти,суспільство.Ні б кинути окупацію земель.А жадність то вище ніж людяність та порядність.І ось через декілька днів після присвоєння земель,конституційний суд видав постанову-заборону цікавитись,писати, показувати приватне життя вищого керівництва держави.По суті прикрив розповсюдження інформації про розкрадання країни.Все тепер залізна стіна,відмежувались.Та і стаття за показ приватного життя чиновника пристойна-майже як за вбивство.
А тільки почався третій рік правління Януковича! Страшно зпрогнозувати що буде на п'ятий рік?Ось тепер і хочу запитати у тих прихильників Януковича які ще на диво є:"Ну що задоволені господарювальником?"Скоро залишимося не те що без країни,без власних домівок з таким "господарем".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.