Простое решение "Проверить бухгалтерию КМО за 1995-1997гг."

27 січня 2012, 07:59
Власник сторінки
1.-тренер-преподаватель физического воспитания. 2.-юрист.
0
474

Простое решение "Проверить бухгалтерию КМО за 1995-1997гг."

Я, Кіпаренко Олександр Миколайович, майор міліції, тривалий час працював в ФСТ «Динамо» України. Я неодноразово  доповідав керівництву ФСТ «Динамо» про численні порушення законодавства в ФСТ «Динамо» України. Наприклад я доповідав що, в атестацію на старшого лейтенанта міліції Паніна Ігоря Миколайовича – сьогодні першого заступника ЦР ФСТ «Динамо» України полковника міліції, за період з 13 квітня 1998 р. до 12 лютого 2002 р., який своїм підписом засвідчив, що з цим записом він згоден. «Після закінчення активної спортивної діяльності у 1995 р. він починає працювати у комплексній СДЮШОР Київської міської організації ФСТ «Динамо» України спочатку тренером, а з січня 1997 р. завучем цієї школи». Такий запис є в атестації, яка зберігається в особистій справі Паніна І.М. Цей запис цілком не вірний. Завучем у комплексній СДЮШОР Київської міської організації ФСТ «Динамо» України з 1995 р. по 2002 р. була Черней Олена Олександрівна 13 березня 1960 р.н. Панін І.М. не працював у комплексній СДЮШОР Київської міської організації ФСТ «Динамо» України в 1995 р. тренером та у 1997 р. завучем. Я в той час працював в ЦР ФСТ «Динамо» України і неодноразово перевіряв КМО ФСТ «Динамо» України. Панін І.М. там не працював. Свідки: головний бухгалтер ЦР ФСТ «Динамо» України - Сідько Д.М., головний бухгалтер КМО ФСТ «Динамо» України - Антоненко Н.І., працівники бухгалтерії. Атестація Паніна І.М. підроблена. Підробку зробили: головний спеціаліст з кадрової роботи Романенко Раїса Іванівна; на той час перший заступник голови ФСТ «Динамо» України полковник міліції у відставці Сторожук Володимир Миколайович, та на сьогоднішній час перший заступник голови ФСТ «Динамо» України Панін І.М.
За те, що я не погоджувався з діяльністю керівництва ФСТ «Динамо» України, вказував їм на їх неправомірні дії та насмілився оскаржувати в суді накладене на мене незаконне стягнення був скорочений в КМО ФСТ «Динамо» України, але не звільнений з посади, по теперішній час. Був призначений на посаду в Дарницьке РУ ГУ МВС України без моєї згоди і відома. Мене повідомили про це тільки через десять місяців і одразу звільнили з органів внутрішніх справ України нібито за прогули.(вислуга в органах МВС моя складає 26-ть років). Наказ про моє звільнення з органів внутрішніх справ України підписаний заступником начальника ГУ МВС України в м. Києві, полковником міліції Березан В.М. хоча згідно положення «Про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ України» затверджене Постановою кабінету міністрів України від 29 липня 1991 року, а саме розділу VII параграфу № 70, цього положення: «звільнення осіб середнього,старшого і вищого начальницького складу в запас і відставку провадиться :начальниками управлінь внутрішніх справ Кримської АРСР, областей, м. Києва і рівним їм начальниками,яким таке право надано Міністерством внутрішніх справ України». Тобто Березан В.М. не мав права підписувати наказ про моє звільнення, звільнення майора міліції з органів внутрішніх справ України.



Майор міліції                                        ______________ Кіпаренко О.М.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.