Олександр Клименко зустрівся зі студентами Національного університету ДПСУ

30 січня 2012, 13:59
Власник сторінки
0
523
Олександр Клименко зустрівся зі студентами Національного університету ДПСУ

Голова Державно-податкової служби України Олександр Клименко зустрівся зі студентами Податкового університету

У День студента, 25 січня, Голова Державної податкової служби України Олександр Клименко зустрівся зі студентами Національного університету ДПС України. Очільник податкової служби України привітав зі святом студентів навчального закладу та побажав молоді у щасливий час студентства зуміти осмислити себе, знайти свій шлях у житті, не втрачати дух студентського братства.
«Для мене важливо розуміти вас, - звернувся Олександр Клименко до студентів, - важливо, щоб ми почули один одного, адже мине зовсім не багато часу і ви будете продовжувати ту роботу, ті реформи у податковій сфері, які ми впроваджуємо зараз».
Голова ДПС України порадив студентам займатися в житті тим, що цікаво, та не робити кар'єру заради кар’єри. «Я чекаю від вас свіжого погляду, цілеспрямованості,  готовності працювати на результат», - висловив свої сподівання Олександр Вікторович.
Завершилась зустріч Голови ДПС України зі студентами плідним діалогом у форматі «Запитання та відповідь».

Світлана Середенко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.