Петро Мельник отримав іменну нагороду Пенсійного фонду України

31 січня 2012, 10:57
Власник сторінки
0
494
Петро Мельник отримав іменну нагороду Пенсійного фонду України

26 січня у Національному університеті ДПС України відбулося виїзне засідання колегії під головуванням начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області

26 січня у Національному університеті ДПС України відбулося виїзне засідання колегії під головуванням начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області. У засіданні взяли участь Голова пенсійного фонду України Борис Зайчук, ректор Національного університету ДПС України, народний депутат України Петро Мельник, представники КРУ Пенсійного фонду України, Київської обласної державної адміністрації, Київської обласної ради професійних спілок, Ірпінського міськвиконкому, начальники районних управлінь Пенсійного фонду України Київської області. 
Учасники засідання підвели підсумки роботи за 2011 рік та окреслили завдання на 2012 рік щодо реалізації державної політики у сфері пенсійного забезпечення. 
Начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов вручив Петру Мельнику іменний сувенірний подарунок з емблемою Пенсійного фонду України.
             
                                                                                                                                                                        Світлана Середенко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.